KI tud egy olyan hacket 4storyra (gates of andaron) amik például gyorsaágot ad speedhack vagy 1 ütés 1 mob vagy akármit ad?
Figyelt kérdés
Kérlek linkeljetek ahonan le tudom tölteni, nem más játéosoknak akarok kártani, de itt szinte mindneki hacker mert nics hackshield.. és így nem tudok fejlődni mert a másik 1 valamit benyomnak és a mapon (környéken) mindnen bob meghal.. ezért kéne nekem is hack hogy énis tudjam élvezni a játékot!
erre a szervere kellene a hack: [link]
2011. okt. 23. 23:29
1/9 anonim válasza:
hackel nem lesz élvezetes a játék, mi abban a jó ha egy program csinál helyetted mindent?
2/9 anonim válasza:
játsz magyar szerveren ott van hack shield asszem
3/9 A kérdező kommentje:
csak ott nem lehet fejlődni....
2011. okt. 24. 15:11
5/9 A kérdező kommentje:
már nem érdekelt egszer linkelt valaki egy hacket elindítotam 1 0percig működöt hackeltem és a gépem 10 perc után kikapcsolt és nem akart viszakapcsolodni...-.-
2011. nov. 16. 21:40
6/9 anonim válasza:
ezt kapod amiért hackelni próbáltál, nem hiába utálják a csalókat annyian, valaki hamis hackeket rak fel a netre ami elbassza a gépedet
7/9 gaxal válasza:
én 1 év alatt felvittem hk- nélköl 71re az EMBER ejjeljarót és tök jó volt én kipróbáltam hacket de ugy nem izgi :)
9/9 anonim válasza:
Menj normális szerverre, ha meg ott nem tudsz fejlődni akk hanyagold az MMORPG-ket.
Am én fél év alatt 1 90 es ijászt és 1 43as harcost huztam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!