Lehet baj az állkapcsommal, ütés miatt? Bővebben leírom lent!
A mai napon délelőtt fociztunk, és az egyik ellenséges játékossal együtt értünk a labdához, és vagy az ő válla, vagy a labda alulról, szépen állba kapott. Valószínű, hogy nyitva volt a szám, mert éreztem, hogy a fogam koccant. :D:D Akkor elkezdett fájni, nagyon erősen.
Összezárásnál és bal oldalra mozgatásnál.
Azóta már enyhült sokat a fájdalom, de ha összeszorítom a fogsorom, vagy mint említettem balra mozgatom az állam, akkor fáj.
Annyi lenne a kérdésem, hogy előfordulhat zúzódás az állban, vagy csak egyszerű "húzódás" lehetséges? Az orvos mit tenne?
Jaj, tényleg! Akárhol nyomom, nem fáj. Ez nemtudom mennyire fontos információ... de gondoltam leírom :D - hátha fontos.
17 éves fiú vagyok!
Fontos lenne, mert ha pihentetni kell, akkor nem erőltetném a kemény ételekkel. Viszont ha nem vészes, akkor nem aggódnék. De mivel nem tudok semmit, picit bizonytalan vagyok.
Hozzáteszem:
Nem olyan kis ütést kaphatott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!