Mit csináljak az állkapcsommal?
Figyelt kérdés
Egyszer könyököltem, és hát nem is tudom, szerintem kiugrott az állkapcsom bal oldalt. Ha nagyra nyitom a számat, roppan egy nagyot. Mit csináljak vele?2011. jún. 14. 21:34
1/10 anonim válasza:
ilyen nekem is volt, de aztán elmúlt
2/10 anonim válasza:
Nekem mindig kattog ha kinyitom. Állítólag azért mert megnyúltak a szalagok vagy mi (gnathológián mondták, szal oda kell menned ha komolyabb) megajándékoztak egy 16e csekkel :)
3/10 anonim válasza:
Dettó ugyanez volt elég sokáig, de aztán elmúlt magától
4/10 A kérdező kommentje:
Nem is csináltak semmit 16 ezerért? :O
2011. jún. 14. 21:55
5/10 A kérdező kommentje:
Mennyi idő múlva múlt el nektek?
2011. jún. 14. 21:56
6/10 anonim válasza:
16 ezerért csinálnak egy harapásemelő sínt amit éjszakára kell betenni (elvileg attól kattog hogy csikorogtatok) de arról nem tudok nyilatkozni mert nem váltottam ki :D
7/10 KovacsAdam válasza:
Nekem mindig kattog de szerintem ha komolyan aggoc akkor menny el orvoshoz.
8/10 anonim válasza:
én hosszú évekig jártam lézeres kezelésre emiatt! Lehet, hogy az segített, lehet hogy kinőttem, de elmúlt! Amúgy amikor nekem előjött, általában éjszaka, akkor csak erőszakkal tudtam kinyitni a szám, és ha sikerült, akkor roppant egy bazi nagyot. Tök durva volt és nagyon kellemetlen! Én is kaptam olyan sín szerűséget, de nem hiszem, hogy használt! Menj el szájsebészetre, vagy egy jó fogdokihoz!
9/10 A kérdező kommentje:
Nekem nem éjszaka jön elő, hanem reggeltől estig ott van! :S Fogorvos mit tudna vele csinálni?
2011. jún. 18. 23:06
10/10 anonim válasza:
Menj el vele dokihoz ha tényleg idegesít (ennyi idő alatt elmehettél volna, bocs :D)
Szerintem egyenlőre csak megnézi aztán utána úgyis mondja a további teendőket!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!