Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak az állkapcsommal?

Mit csináljak az állkapcsommal?

Figyelt kérdés
Egyszer könyököltem, és hát nem is tudom, szerintem kiugrott az állkapcsom bal oldalt. Ha nagyra nyitom a számat, roppan egy nagyot. Mit csináljak vele?
2011. jún. 14. 21:34
 1/10 anonim ***** válasza:
ilyen nekem is volt, de aztán elmúlt
2011. jún. 14. 21:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem mindig kattog ha kinyitom. Állítólag azért mert megnyúltak a szalagok vagy mi (gnathológián mondták, szal oda kell menned ha komolyabb) megajándékoztak egy 16e csekkel :)
2011. jún. 14. 21:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanez volt elég sokáig, de aztán elmúlt magától
2011. jún. 14. 21:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem is csináltak semmit 16 ezerért? :O
2011. jún. 14. 21:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Mennyi idő múlva múlt el nektek?
2011. jún. 14. 21:56
 6/10 anonim ***** válasza:
16 ezerért csinálnak egy harapásemelő sínt amit éjszakára kell betenni (elvileg attól kattog hogy csikorogtatok) de arról nem tudok nyilatkozni mert nem váltottam ki :D
2011. jún. 14. 22:00
 7/10 KovacsAdam válasza:
Nekem mindig kattog de szerintem ha komolyan aggoc akkor menny el orvoshoz.
2011. jún. 18. 07:12
 8/10 anonim válasza:
én hosszú évekig jártam lézeres kezelésre emiatt! Lehet, hogy az segített, lehet hogy kinőttem, de elmúlt! Amúgy amikor nekem előjött, általában éjszaka, akkor csak erőszakkal tudtam kinyitni a szám, és ha sikerült, akkor roppant egy bazi nagyot. Tök durva volt és nagyon kellemetlen! Én is kaptam olyan sín szerűséget, de nem hiszem, hogy használt! Menj el szájsebészetre, vagy egy jó fogdokihoz!
2011. jún. 18. 13:14
 9/10 A kérdező kommentje:
Nekem nem éjszaka jön elő, hanem reggeltől estig ott van! :S Fogorvos mit tudna vele csinálni?
2011. jún. 18. 23:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Menj el vele dokihoz ha tényleg idegesít (ennyi idő alatt elmehettél volna, bocs :D)

Szerintem egyenlőre csak megnézi aztán utána úgyis mondja a további teendőket!!

2011. jún. 19. 18:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!