A szeméyi helyettesíti a diák igazolványt?
Abszolut nem, felesleges is bepróbálkozni, engem már büntettek meg ez miatt , mert nem volt nálam a diákom.
Mutattam az ellenőrnek az összes sulis cuccomat ellenörző, stb. hogy én diák vagyok, de baszott rá nagy ívben és megkurt egy több ezer HUF-os büntetéssel.
Kedve utolsó! Fordítva érti a kérdező. Diákja nem volt, személyije meg igen ... Mondjuk a korábbi válaszokból kiderülhetett volna számodra is :) No mindegy ...
A személyi nem igazolja hogy egyáltalán tanulsz bárhol is. Így a válasz, ahogy írták korábban is; Nem, nem helyettesíti a személyi a diákigazolványt ...
maci
Kedves Gábormaci!
A hozzászólásom az előttem lévő válaszolónak szólt, akio azt írta, nem fogadta el tőle a diákigazolványt a rendőr. Mondjuk a válaszomból kiderülhetett volna neked is. No mindegy :)
De nyomorékok vagytok. 18 éves korig mindenki tanköteles tehát diák.
Így diákjegyet stb kaphat amennyiben még nincs 18 és tudja igazolni. Más tészta ha pl lakóhely és iskola közötti bérletet akarsz venni. Ahhoz már kell diák hogy igazold hova jársz suliba.
Szóval verekedjetek a söfőrrel ha véletlen valami falusi volánnak az alkalmazottja.
Jól írják egyik sem helyettesíti a másikat.
A diákon a matrica a fontos, és ezt nem lehet személyivel pótolni.
Tudom, hogy nem kérdés, de hátha másnak jól jön: A diákot tényleg nem fogadják el személyi helyett. Nekem a postán ajánlva megérkezett a személyi igazolványom és a postás csaj kérte a személyimet ahhoz, hogy átvehessem a személyimet (nem írtam el). Hiába mutatom neki, hogy itt a diákom, azt nem fogadta el, így haza kellett mennem az ideiglenes személyiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!