Mit lehet tenni ha nem találom a diák igazolványomat? (13 vagyok és a központihoz kellne ami 1 hét múlva lessz :/)
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 16:36
1/7 anonim válasza:
Nyugi semmi gáz :D
A diák csak arra kell, hogy beazonosítsd, hogy tényleg xy vagy e, nehogy más írja helyetted a felvételit. Ezt helyettesítheti személyi igazolvány, útlevél, vagy bemész önkormányzatra, és kérsz igazoló papírt, sőt ezt szerintem az iskolád is tud adni. De ebben nem vagyok biztos...a személyi és az útlevél tuti! Mondanám, hogy még jogosítvány, na de 13 évesen nem hiszem...:)
Remélem tudtam segíteni :)
2/7 anonim válasza:
13 évesen személyije sincs :)
Bemész a suliba, megmondod, hogy elveszett és kapsz egy ideigleneset amíg elkészül az új.
3/7 anonim válasza:
Mért ne lehetne 13 évesen személyije?
4/7 anonim válasza:
A titkárságon vagy a gazdaságiban kapsz ideiglenes diákigazolványt, az tökéletesen megfelel. Emellé esetleg vigyél egy iskolalátogatásit és születési anyakönyvi kivonat másolatot, de ez már kicsit a túlbiztosítás kategória :) én azért elvinném őket.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat
2011. jan. 14. 18:38
6/7 anonim válasza:
ma 17:2
Mert 14 éves korodban kapsz személyit. Legalábbis az én időmben még így volt :)
7/7 anonim válasza:
Bocs, pontosítok, lehet 14 éves kor alatt is (szülő külön kérésére), de felette kell, hogy legyen. Akkor már nem is kell szülő az első személyi kiváltásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!