EVENTUS-ban tanulók segítség?!
én nem járok oda, de hátha segíthetek... feltéve, hogy középsulis vagy... én jártam koleszba... ott szigorú volt a rendszer... csak akkor vihettél fel elektromos dolgot, még hej szárítót is, ha volt rá engedélyed... de nem gond, mert nekem elfogadták a garanciát is... ha rendes a szobatárad, akkor nem kell mindenről a kolinak tudni, ha érted mire gondolok...
Szerintem a felmérésen azt értik, hogy volt még általánosban egy olyan tantárgy(legalábbis így emlékszem), hogy rajz és vizuális kultúra... És itt vettetek dolgokat, amit esetleg megkérdezhetnek... Nem hiszem, hogy meg kell ijedni... én is féltem ilyen év eleji felméréstől, de tök könnyen ment minden...
szia.én is oda akarok menni. alkalmazott grafikusnak avgy fotográfusnak. hova valósi vagy? irj már privibe. :D
am fiu vagy vagy lány? x'D bocsi h kérdezgetlek.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!