Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » EVENTUS-ban tanulók segítség?!

EVENTUS-ban tanulók segítség?!

Figyelt kérdés
Ebben az évben felvételizek az Eventusba ezt a helyet jelölöm meg csak!És azt írják,hogy készségfelmérés rajzból és vizuális kultúra alapismeretekből ezalatt mit értenek? esetleg vki tudja,hogy mit kellett csinálni a felvételin? nehéz volt? Én csak alkalmazott grafikus és fotográfus szakra jelentkezek ott is olyan szigorúan pontoznak? S.O.S Nektek mi volt a felvételin??
2010. dec. 15. 16:35
 1/3 A kérdező kommentje:
még az lenne a kérdésem a koleszban ez a 9-ig nincs megfürdés akkor nincs tv dolog ígyvan?:D bár nemérdekes..de ugye elektromos tárgyakat lehet használni? pl:.hajszárító,telefontöltőstb... ja és laptopot be lehet vinni vagy még aztse?: o
2010. dec. 15. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:

én nem járok oda, de hátha segíthetek... feltéve, hogy középsulis vagy... én jártam koleszba... ott szigorú volt a rendszer... csak akkor vihettél fel elektromos dolgot, még hej szárítót is, ha volt rá engedélyed... de nem gond, mert nekem elfogadták a garanciát is... ha rendes a szobatárad, akkor nem kell mindenről a kolinak tudni, ha érted mire gondolok...

Szerintem a felmérésen azt értik, hogy volt még általánosban egy olyan tantárgy(legalábbis így emlékszem), hogy rajz és vizuális kultúra... És itt vettetek dolgokat, amit esetleg megkérdezhetnek... Nem hiszem, hogy meg kell ijedni... én is féltem ilyen év eleji felméréstől, de tök könnyen ment minden...

2010. dec. 20. 19:46
 3/3 anonim válasza:

szia.én is oda akarok menni. alkalmazott grafikusnak avgy fotográfusnak. hova valósi vagy? irj már privibe. :D

am fiu vagy vagy lány? x'D bocsi h kérdezgetlek.:D

2011. jan. 15. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!