Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogy lehet kénhidrogént...

Hogy lehet kénhidrogént előálitani?

Figyelt kérdés
Elsősorba háztartásba is előforduló vegyszerekre gondolok. mit mivel kell keverni illetve milyen arányba?
2010. dec. 8. 17:29
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%

Én magam is igen gyakran válaszolok meg öngyilkossággal kapcsolatos kérdéseket, elsődleges célnak csak azt tudom tekinteni, hogy lebeszéljük az illetőt, illetve, még fontosabb, hogy megkeressük és próbáljuk orvosolni vagy orvosoltatni szándékának okát. Ilyen értelemben természetesen kell róla beszélni.

De nem támogatom, hogy olyan kérdésekre adjunk válaszokat, amelyekben HOZZÁSZEGÍTJÜK az illetőt az öngyilkossághoz. Ez a kérdés pedig komoly valószínűséggel ilyen célzatú.

2012. aug. 22. 20:35
 22/26 anonim válasza:
54%

igazad van utolso!

En sem ertek az ilyenekkel egyutt...

ezt ertek el akik leirtak a vegyulet elkesziteset...

[link]

:((((

2012. szept. 27. 16:09
 23/26 Bishopp válasza:
40%
Bár a pszichés okokból elkövetett öngyilkossággal én sem értek egyet, viszont ha valaki gyógyíthatatlan krónikus elviselhetetlen fájdalommal járó betegségben szenved, de még képes arra hogy saját maga vessen véget az életének, akkor teljesen jogos ha valaki az ön eutanáziát választja a hosszú szenvedés helyett. Ha valaki pl.áttétes rákkal már kórházba kerül,akkor már csak abban reménykedhet hogy arra jár egy "fekete angyal".
2015. jún. 26. 23:11
 24/26 anonim válasza:
84%
Szóóóval... jól értelmezem, hogy a mészbe egy kis sósavat löttyintve tuti a hatás?
2016. máj. 24. 09:41
 25/26 anonim válasza:
100%
A pszichés okokból elkövetett öngyilkossággal csak azok nem értenek egyet, akik burokban nőttek fel, burokban élnek, és akikhez kegyes volt az élet mindig is. Aki ilyet mond, az el sem tudja képzelni, hogy a psziché még az emberi testnél is több potenciális bonyodalmat és rendellenességet tartalmaz. Legtöbbször permanenst, mivel a legtöbb pszichés rendellenesség nem "gyógyítható", maximum "kezelhető". Egy általános depressziót sem tudnak gyógyítani, maximum az illető megtanulhat az öngyűlöletével és öngyilkossági gondolataival együtt élni, de kérdem én, milyen élet az, és milyen jogon várja el bárki is bárkitől, hogy ilyen életminőségben köteles legyen élni? Vajon azon okostojás, aki ezt elvárja, képes lenne erre? Általában pont ezek az emberek beleőrülnének és diliházba kerülnének, ha el kellene viselniük azokat a lelki szenvedéseket, amiket nekünk kell. 30 éves vagyok, mindent IS megtettem, hogy ne gyűlöljem magam, soha nem voltam az önsajnáló passzív ember, mindig aktívan, mindent megtettem azért, hogy ne gyűlöljem magam, mégis ugyanott tartok, mint amikor születtem. Legyek türelmes, hátha majd jobb lesz? Nem tudjátok elképzelni milyen az, amikor a legszebb táj is tárul eléd a világban, is csak azt érzed, hogy te egy sz...@r vagy. Azok, akik itt okoskodnak, fogalmuk sincs róla, milyen ez, de őszintén, szívből kívánom nekik, hogy legyen. :-) Mindenki "valahogyan" huzalozva van, ezt a huzalozást semmiféle gyógyszer vagy pszichoterápia nem fogja felül írni, mert mindannyian vagyunk valakik gyökeresen. Egy olyan ember, aki az öngyilkosság gondolatával küzd, egész hátralévő életében erre van kárhoztatva. Vannak gyógyszerekre teljesen rezisztens emberek (hiperérzékenyek), akiknek a gyógyszerek semmit nem használnak, vagy csak azok használnak, amik már életképtelenné is teszik az illetőt. Ugyanúgy, ahogyan fizikailag létezik bénaság (tolószék), lelkileg is létezik. Igen, van olyan hogy valaki lelkileg, pszichésen béna, limitált, retardált az élethez, miért nem lehet ezt elfogadni és tovább lépni? Kik vagytok ti, hogy ellenezzetek valamit, amihez semmi közötök?
2020. jan. 16. 07:42
 26/26 anonim válasza:
100%
Ti tényleg azt hiszitek, mindent tudóak vagytok, sőt, még a túlvilágról is mindent tudtok, sőt, még Istennél is jobban tudjátok, hogy ő mit is akar az emberektől. Tényleg, elgondolkodtatok már azon, mégis kinek képzelitek magatokat? Nem vagytok azoknak a helyében, akik erre kényszerülnek... Van egy olyan mondás is, hogy ne ítélj, hogy ne ítéltess, tudni illik. Továbbá egy olyan is, hogy vedd fel valaki cipőjét és járd végig az útját, mielőtt okoskodni kezdenél az Ő életéről.
2020. jan. 16. 07:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!