Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogy lehet kénhidrogént...

Hogy lehet kénhidrogént előálitani?

Figyelt kérdés
Elsősorba háztartásba is előforduló vegyszerekre gondolok. mit mivel kell keverni illetve milyen arányba?
2010. dec. 8. 17:29
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Mi az a mennyiség ami még nem halálos?
2010. dec. 9. 10:19
 12/26 anonim ***** válasza:
51%
Kismértékben is mérgező, de úgy még nem halálos.
2010. dec. 9. 16:34
 13/26 A kérdező kommentje:
Szabadtéren próbáom meg. Nem szeretnék meghalni :)
2010. dec. 10. 08:19
 14/26 anonim válasza:
ugye nem próbáltad ki??
2011. júl. 5. 12:17
 15/26 anonim válasza:
2011. júl. 6. 00:02
 16/26 anonim válasza:
0%
igen,én is erre gondoltam!kérdező,írhatnál,hogy megnyugodjunk...mi van veled?
2011. júl. 6. 07:48
 17/26 anonim válasza:
54%
Szerintem ok voltak!:( Remelem nincs igazam!
2011. júl. 7. 00:51
 18/26 Szabó László96 válasza:
28%
Az öngyilkosság sosem jó megoldás.
2011. júl. 27. 08:55
 19/26 anonim válasza:
60%

És most megint... :'-(

Indítványozom, hogy TÁVOLÍTSÁK EL A KÉRDÉST!

2011. okt. 29. 23:36
 20/26 anonim válasza:
0%

Kiemc!

Azért valljuk be, fontos beszélni erről a témáról. Ha az ember egyszer "úgy" dönt, nem árt, ha előtte mérlegeli a következményeket, ami adott esetben el is veheti a kedvét a dologtól. Ha Ubulka netán úgy dönt, hogy leugrana valamilyen épület tetejéről, előfordulhat, hogy csodával határos módon túléli, lebénul és hátralévő életében csöveken keresztül táplálják. (Vagy az ideggondozóba kerül fehérköpenyes emberek közé.) De itt van pl. az akasztás: Akasztás során oxigénhiány lép fel.. az illető percekig fuldoklik és -mielőtt meghal- gyakran maga alá ürít. De, ha nem elég erős a kötél és elszakad, akkor is előfordulhat az előbbihez hasonló végeredmény.

De aki vonat elé veti magát, annak a legvalószínűbb eredménye, hogy a vonat akár órákig is állhat. Következmény: az épp vonatozó emberek és dolgozók elkésnek a munkájukból, vagy ahova épp tartanak. Ez pedig nagyon kellemetlen mindenkinek...

Nem akarok senki sem "arra" bíztatni, csak szerintem nem árt tisztán látni a dolgokat, mielőtt valaki cselekszik.

2012. aug. 21. 22:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!