Amikor tele vagyunk haraggal, dühvel akkor erősebbek vagyunk?!
csak azt hisszük maximum...az első válaszoló jól leírta, inkább a hibázási lehetőségünk növekedik. józan ésszel sokkal erőteljesebbek vagyunk fizikailag is. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
értem.köszönöm a választ.
de múltkor volt a tv-ben, hogy egy fiú egy autót felemelt, amikor megmentette a nagybátyját. És azért volt erősebb, mert a szervezete rá volt hangolódva -vagy micsoda- , hogy nagy erőre van szüksége, mert ugye baj van.
Igaz, ez ilyen segítség volt vagy mi ,nem harag..
De amikor dühösek vagyunk, akkor lehet, hogy erősebben megütjük a másikat, mint ha éppen csak ,,gyakorlunk" és pl egy boxzsákot ,,verünk meg".nem?!
az szerintem más...
nem az adrenalinra gondolsz ?
ja.szerintem is.
De szerintem ha dühösek vagyunk akkor erősebbek vagyunk. Vagy lehet, hogy ez alapból bennünk van ez az erő, csak éppen ha nyugodtak vagyunk azért nem jön ki belőlünk teljesen, mert ugye nem akarunk ,,ártani" senkinek/semminek... és azért..vagy nem tudom.
értem mire gondolsz. persze egy nyugodt ember nem fog akkorát ütni mint egy dühös, mert az utóbbi dühében képtelen kontrollálni önmagát, és elereszti fizikai erejét valamelyest, viszont pontatlanabb is, jóval...a kocsis példa érdekes, szerintem nem érzelmi állapot hatására cselekszik ilyen fantasztikumot az egyén. viszont aki nyugodt, az nagyobbat üt mint az aki nem nyugodt, pontosan a figyelmesség miatt.
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!