Shakes and fidget mágus vagy harcos erősebb? UGY LÁTOM ERŐSEBBEK A MÁGUSOKNÁL NEM? FELDERITŐK IRJANAK A TAPASZTALAIKRÓL!
szia én elég tapasztalt vagyok ez ügyben ugyan is van egy 89-es mágusom meg egy 76-os harcosom meg egy 49-es fel derítőm...szerintem a legjobb a mágus...nagyon sokakat vesz le és az életét is ha ügyesen fel tudod nyomni akkor legyőzhetetlen leszel vele...:D
a harcos azért nagyon jó mert iszonyú sok élete van:P
a felderítő pedg elég sok ütést elkerül:)(és ő is sokat vesz le)
ja és meg fog változni olyan 15-20-tól már keszdessz erős lenni:)))))))
na hello
a mágus tud nagyot kritelni (az enyém 163 mas)
a harcos ki tud sokszor térni de kritelni is tud(igaz nem akkorát mint a mágus (az enyém 152 es)
a felderítőm nincs de szerintem kritel és kivéd ő is
Hello Mindenki!
Én már 2 éve shakesezek és tudom hogy van. nincs olyan hogy legerősebb kaszt. a harcosok gyengébbek a vadászoknál de viszont mágusokkal szemben erősek. a vadászok erősek a harcosokkal szemben de gyengébbek a mágusoknál. a mágusok erőssebbek a vadászoknál de gyengébbek a harcosoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!