Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Milyen mikroszkópot vegyek a...

Milyen mikroszkópot vegyek a feleségemnek? Szakmàjához tartozik ez az eszköz is, ezt figyelembe véve 4-700ezer forintot elég lenne rá szánni?

Figyelt kérdés
tegnap 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Ezt tőle vagy a munkatársaitól kérdezd meg. Szakma/feladat függő.
tegnap 11:06
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
A profi mikroszkópok esetén nagyon függ, hogy pontosan mire használja. Ezért van nagyon sok féle. Sokszor egy adott laborban is van 3-4 különböző fajta, a különböző vizsgálatokhoz. Esetleg próbáld kipuhatolni nála, hogy mi a legggyakoribb amire kell neki.
tegnap 11:15
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Ha szakmai célra kell neki, akkor talán ne olyan vegyen neki mikroszkópot, aki a legkevésbé sem ért a mikroszkópokhoz, hanem vegyen ő magának olyat, ami megfelel a szakmai elvárásoknak.
tegnap 11:19
 4/8 TappancsMancs ***** válasza:
Kollégáival vagy a főnökével kellene szerintem is megbeszélni.
tegnap 11:30
 5/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
89%
Értem, hogy a szakmájához szükséges. De biztosan azt szeretnéd, hogy otthon is azzal foglalkozzon?
tegnap 11:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem munkaköri feladatra kellene itthon. Igazából magamnak is venném, egyszer említettem neki és azt mondta örülne ha lenne, mutatna nekem rajta egy két dolgot. Készítenék metszeteket akár humán, akár állati sejtekből, de növényi metszeteket is néznék.
tegnap 18:20
 7/8 A kérdező kommentje:
Tehát a lényeg az lenne, hogy egy baktérium legalább az extracelluláris térben látható legyen.
tegnap 18:24
 8/8 A kérdező kommentje:
És leginkább preparátumokat, főleg nedves preparátumokat néznék, ha ez is számít.
tegnap 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!