Mik a legszembetűnőbb bizonyítékok arra, hogy létezik evolúció?
Még valami:
Én már úgy születtem, hogy egyáltalán nincs bölcsességfogam, és nem is lesz, hely sincs neki.
Ez egy apró evolúciós változás, szóval én magam is az evolúció bizonyítéka vagyok. Ha valaki megnézi a fogazatomról készült röntgenfelvételt, akkor az elég szembetűnő.
#10 voltam
Én is a kutyatenyésztős példát mondanám, szerintem az a legelképzelhetőbb egy gyereknek is. Farkasból indulva mennyire el tudtunk változtatni külső jegyeket csak az alapján, hogy mindig a pl. kisebb kölyköket pároztattuk tovább. --> tacskó
Egyébként beszéltem olyanokkal, akik tagadják az evolúciót, de erre ők is azt mondták, hogy igaz. Számukra a jelen életben van evolúció, csak a emberi élet kezdetén nem.
"Ez logikus,de miért nem fogadják el a tudomány érvelését?"
Mert hitük szerint az, amiben hisznek, az magasabb rendű igazság bármi másnál. Ebből kiindulva ha annak bármi ellentmond, az az ő szemszögükből automatikusan csakis hamis lehet.
Mert az eretnekség.
A falunk tiszteletesének pl súlyos beteg, több szervátültetéses gyereke van, mivel unokatesók az anyjával. A keresztényeknél a vérfertőzés smafu, hiszen mind Ádám és Éva fiai és lányai vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!