Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A sakk felnőtt korban fejleszt...

A sakk felnőtt korban fejlesztheti a logikus és stratégiai gondolkodást?

Figyelt kérdés
nov. 9. 17:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Harminc éves korban még bele lehet kezdeni egy idegen nyelvbe akkor, ha teljesen egy olyan környezetbe mész élni, ahol rá vagy kényszerülve, és emellett nem vagy teljesen kiütve hétköznapi megélhetési gondokkal. Másképp már nagyon nehéz lesz.

De a jó hír, hogy még negyvenes éveidben is megtanulhatod kirakni a Rubik-professzor kockát és a gigaminxet!

nov. 10. 19:47
 12/17 A kérdező kommentje:

A 40-es évek már semmire sem jó?

Akkor már eláshatja magát az ember, komoly dolgokat nem tud megtanulni?

Pl. egyetem elvégzése

nov. 10. 20:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha már megvannak a keményvonalas szakmai alapok, akkor 40 évesen is mehet az egyetem - máskülönben csak büfészakon szerezhetsz diplomát.
nov. 10. 20:04
 14/17 anonim ***** válasza:

P.S.

A Rubik kocka már jól megy?

😁

nov. 10. 20:05
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
Ismerek olyan embert, aki 50-es éve második felében jár egyetemre. Szerintem nem büfészakra, pl. tanultak anatómiát
nov. 10. 20:07
 16/17 anonim ***** válasza:
#15 - Szlovákiában is vannak híres kamudiploma-osztó intézmények. Például a nemrég viszonylag fiatalon elhunyt Krčméry úr által vezetett főiskola harmincnál több (!) professzort is kitermelt szociális munka szakosodással (a Csehek közben kevesebb mint ennek egy tizedét) - de a komáromi Selye János egyetem is egy hírhedt diplomaosztó intézmény!
nov. 10. 20:18
 17/17 anonim ***** válasza:

16

Nem tudom hova jár, de Budapesten valahova.

nov. 10. 20:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!