Tudományos, kivitelezhető tippek a tömegközlekedésen kihangosítva telefonáló-tiktokkozó-fészbukozók ellen?
Jöhet irányított EMP generátor is felőlem, vagy aktív zajszűrő fal tervrajza vagy bármilyen ötletet szívesen várok, de lassan kidobom valmelyik telóját a tömegközlekedési eszközről és nincs kedvem rendőrségre járni. Bármilyen megépíthető tudományos ötletet szívesen veszek.
Köszönöm!
Ui.: Sajnos a füldugót nem bírja a fülem, begyullad tőle.
Na, végül nem építettem EMP-t pedig átgondoltam és szerintem tudnék, csak az egészségre is káros lenne, viszont nem áll szándékomban másnak ártani, legalábbis nem ilyen módszerrel.
Minden esetre a problémámra találtam megoldást némi kísérletezés után és arra jöttem rá, hogy a Magyar ember általánosságban felháborodik, ha a szabájok betartására hívod fel a figyelmet, ezért aztán a hiúságukat, gőgjüket kell letörni, ami sajnálatos, de a következő mondatokkal nagy sikereket értem el:
1,) Hallod, egy csövesnek van 2000Ft-ja fülesre, ha neked nincs, legalább ne hirdesd!
2,) Figyelj, látom nehezedre megy az olvasás, gyere segítek lefordítani a piktogrammokat. (És rámutatsz a kussolj el meg ne zabálj piktogrammokra).
Egyelőre ez a két mondat hatásosan működik, amennyiben van hasonló ötletetek azt várom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!