Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Milyen lelki és mentális...

Bollocks kérdése:

Milyen lelki és mentális betegségek együttállása szükséges ahhoz, hogy valaki incellé váljon?

Figyelt kérdés

aug. 18. 07:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
31%

"Hogyne, persze, ühüm, csak az a baj, hogy minden incel az első csoportba sorolja magát, amikor igazából a másodikba tartoznak, sokszor még kinézet alapján is. Elképesztő az a testképzavar, ami az átlag inceleket uralja, teljesen átlagos és átlag feletti férfiak hiszik rondának magukat, és minden a külsővel indokolna"

Hát persze, ez aztán jellemző, mi? Hogy átlag feletti külsővel nem talál valaki partnert.

Tök mindegy, milyen a személyisége, egy büdös bunkó is simán talál magának szép nőt, ha jól néz ki, és nem lesz incel.

Az lehet, hogy ezek az emberek nem a legmegnyerőbbek a belső tulajdonságaikat tekintve sem, de a külső az, ami miatt senki nem jár velük, mert ez az, ami a nőknek elsődlegesen fontos, persze az anyagi helyzet mellett.

aug. 29. 03:23
 12/20 anonim ***** válasza:
38%

“ Az lehet, hogy ezek az emberek nem a legmegnyerőbbek a belső tulajdonságaikat tekintve sem, de a külső az, ami miatt senki nem jár velük, mert ez az, ami a nőknek elsődlegesen fontos, persze az anyagi helyzet mellett.”

A belső is csak azért lesz olyan amilyen, hosszú évek alázása és a visszautasítások miatt.

aug. 29. 10:53
 13/20 anonim ***** válasza:
53%

Átlag feletti külsővel az összes nárcisztikus egoista ismerősöm nagyon sikeres a nőknél.

Mi lenne ha a nők is magukba tekintenének és beismernék, hogy felszínesek és valahogy a zűrös fazonok mindig is vonzották őket?

aug. 29. 11:04
 14/20 anonim ***** válasza:
45%

Így van, tökéletesen egyetértek a legutóbbi két válasszal.

Az incelek nem a legszebbek külsőre, emiatt senki nem jár velük, folyamatosan elutasítják őket, soha nem találnak párt. Kezdetben kedvesek és figyelmesek, de amikor már tizedszerre se ér semmit, hogy ilyenek, akkor még jó, hogy megutálják a nőket, és keserűek lesznek.

Nem egy ismerősömet néztem végig, aki ezen az úton járt. A külső nem volt meg, a belső igen. De mindhiába. A chadek világában nem boldogultak.

aug. 29. 13:31
 15/20 anonim ***** válasza:
47%

14

Pontosan. Csak nagy divat nem figyelembe venni az ok-okozati összefüggéseket és saját magukból kiindulva csupán a végterméken ítélkezni.

Ha nagyobb jóindulat és több gondolkodásra hajlamosság az emberekben akkor az inceleknek korántsem lenne ilyen a megítélése.

Csakhát a lustaság és rosszindulat a könnyebbik út, főleg ha a feszkót is le lehet vezetni általa.

aug. 29. 14:25
 16/20 anonim ***** válasza:
70%

#12, #13 és #15 - azért egy másik kontóról a saját kérdésünkre válaszolgatni...

🤔😕😟

aug. 29. 14:32
 17/20 anonim ***** válasza:
33%
A másik kettőről nem tudok nyilatkozni, én a 11-est és a 14-est írtam, és nem vagyok a kérdező. Én is meglepődtem, hogy van, aki hasonlóan gondolkodik még.
aug. 29. 16:36
 18/20 anonim ***** válasza:
21%

16

Ha hallucinációid vannak kérlek oszd meg a szer nevét!

aug. 29. 16:46
 19/20 anonim válasza:
47%
az incelekkel semmi baj. Csak épp nem szerencsések. Sajnos csak ennyi.Gusztustalan világ.
szept. 10. 22:29
 20/20 anonim ***** válasza:
33%
#19: Genetikában nem szerencsések. A kinézetet lehet ugyan formálni, de jóképű csak akkor vagy, ha olyan géneket örökölsz, meg izmosodáshoz is sokat számít a genetika, testalkat. A kigyúrt, jóképű férfiaké a világ, sajnos ez van.
szept. 12. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!