Más is megfigyelte már, hogy 98%-ban hétvégére van vállalhatatlan időjárás?
Két évszak van, mint tudjuk. Tél és Nyár. Közte van kb 1-1 hónap átmenet.
Nyári időszakban: elviselhetetlen 40 fok és megsülsz. Nem tudsz kimenni a kertbe.e
Téli időszakban: eső, eső.. egész héten semmi, hétvégén eső vagy orkán erejű szél.
Ez a két opció létezik kb..
Nem értitek.
Van klíma, nem az a bajom.
A bajom az, hogyha netán a héten jó idő van, lást ami volt is.. akkor hétvégére fixen vagy eső, vagy orkán szél, vagy 400 fokos meleg van és nem tudsz kimenni a lakásból. Értitek?
Kint szerettem volna ma bográcsozni, de 40 fokban nem fogok. (ezt még akkor terveztem amikor nem írta a szaros idokep.)
Csak ugye az is úgy működik, hogy megnézed 15-én milyen idő lesz 2 hét múlva akkor 31 fok, megnézed 17-én, akkor már 33 fok, megnézed 20-án, akkor már 35 fok, megnézed 22-én, akkor már 37 fok.. és így tovább.. persze ugyan arra a kibebaszott napra.
EGyszerűen nem lehet előre tervezni semmit.
Ősz amúgy ugyan ez.. dolgozok.. hétvégén mikor kellene fát vágni vagy valami.. 10ből 9 alkalommal van orkán szél és eső. Egész héten meg sütött a nap. Undorító!
Kérdező, mára csak 30-35 fokot mondanak. Ez matematikailag is hol 40? 🤦
Nagyon életképtelen gyenge ember vagy.
38-at mondanak ide és az napon simán 40.
Csak a magadfajta idióta emberek mennek ki a napra ilyenkor. Még 30-32 foknál is azt mondják a szakemberek, hogy 10-15 óra között lehetőleg senki ne tartózkodjon a tűző napon. Ennek melyik részét nem érted?
Árnyékban kell lenni ..🫤🤷🤦
Kb 3 hete ilyen meleg van, semmi köze a hétvégéhez. Eddig is idén nagyon sok hétvége volt amikor normális idő voltm nem értem a kirohanásodat.. Amúgy meg attól, hogy itt beszélgetünk róla az idő még olyan amijen, pont leszarja, hogy nekem, neked vagy bárki másnak tetszik e.
Alkalmazkodj, mert semmi mást nem tehetsz ellene!
Jól van barom. Akkor majd gyere el és csináld meg amit meg kell a kertben hétköznap és akkor nem megyek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!