Mit gondoltok arról, hogy Jupiter, Mars nem létezik? Tényleg nem léteznek?
Figyelt kérdés
jún. 11. 09:48
1/16 anonim válasza:
Ittá vagy szítá vagy mindkettő egyszerre?
2/16 anonim válasza:
Ki megyen este az embör, fel néze az égre, oszt látja őket. Mire alapozod, hogy nem léteznek?
3/16 anonim válasza:
A Hologram-elmélet szerint minden csak háromdimenziós kivetülés, de egyelőre nincs rá bizonyíték.
4/16 anonim válasza:
Én azt hallottam (oké, találtam ki, de ez titok), hogy a Hold nem létezik.
5/16 lali24 válasza:
de, a hold létezik, csak sajtból van.
6/16 Kólauborkával válasza:
Már csak azt nem értem, hogy egy hologramnak miért van gravitációja, nem is kicsit, teljesen olyan, mintha ott lenne…
7/16 anonim válasza:
Van egy ilyen elmélet. Igazábóla relativitáselméletből levonható egy ilyen magyarázat is, hogy nem léteznek ezek a planéták. Van egy szimulációs elmélet is ami szerint ezek csak a Mátrix részei. Aztán van egy laposföld elmélet ami szerint ezek csak hologrammok
8/16 anonim válasza:
Bővebben tudnánk róla írni, ha elmondanád hogy konkrétan milyen elméletet olvastál?
9/16 sadam87 válasza:
Nyilván nem léteznek! Ha a Balaton nem létezik, akkor hogyan létezhetne a Mars meg a Jupiter?
10/16 A nagy Levin válasza:
Azt nem tudom, vannak lapos Mars, meg lapos Jupiter hívők is? Már ha léteznek egyáltalán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!