Keresztények! Miért nem tudjuk elképzelni, hogy Isten és Jézus jelen pillanatban mit csinálhatnak odafent? Mennyi az esélye, hogy mind a kettő nem létezik? Remélem léteznek.
Akkor most közlöm mi a jelenlegi állás!
A Paradicsom, Isten országa létező dolog. Ide teremtette Isten Ádámot és aztán Évát is. Az engedetlenség miatt kiűzettek erről a helyről, aztán elérhetetlenné vált az emberiség számára. Majd Jézus kereszthalálát és feltámadását követően, Jézus megnyitotta a Menny kapuit és minden igaz szent és hívő ide kerül a testi halál beállta után, azok is, akik Jézus előtt haltak meg hitben!
Bizonyára biztos jól elvannak, hiszen Pál Apostol is elragadtatott erre a helyre a harmadik égig a Paradicsomba, amikor megkövezték az első missziós útján és meghalt rövid időre majd visszatért a testébe.
Csel.14,19.Jövének azonban Antiókhiából és Ikóniumból zsidók, és a sokaságot eláltatván, megkövezék Pált, és kivonszolák a városból, azt gondolván, hogy meghalt.
II.Kor.12;
2.Ismerek egy embert a Krisztusban, a ki tizennégy évvel ezelőtt (ha testben-é, nem tudom; ha testen kívül-é, nem tudom; az Isten tudja) elragadtatott a harmadik égig.
3.És tudom, hogy az az ember, (ha testben-é, ha testen kívül-é, nem tudom; az Isten tudja),
4.Elragadtatott a paradicsomba, és hallott kimondhatatlan beszédeket, a melyeket nem szabad embernek kibeszélnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!