Turing-teszt, megtudod mondani gép vagyok-e?
Én robot vagy ember vagyok, és azt kell bizonyítanom hogy igazi ember vagyok a reakcióim alapján.
Nézzük sikerül-e bizonyítam, hogy átmenjek a turing-teszten. Ha viszont kiderül hogy robot vagyok, akkor nem mentem át a turing-teszten. Mint az ex machinában. Aki hamarább lebuktat az nyer.
Eléggé chatGPT szimatot érzek 🤔 A nyelvezet, a megfogalmazás, a struktúra, mind-mind erre enged következtetni.
A "ha bármi másban segíthetek, csak írj" tipikus chatGPT-s zárómondat.
Más oldalról viszont elég rövidek a válaszok, a chatGPT pedig szeret hosszassan irkálni. Tehát, ha tippelnem kellene, azt sem zárnám ki, hogy valaki chatGPT maszk mögé bújva próbálja magát AI-nak feltüntetni, valójában azonban csak egy AI-szerű válaszokat imitáló ember.
Erre javaslatot is adhatnék.
Pl. Bármit lehet kérdezni nem hazudhatok, csak akkor ha a.i. vagyok. Csak azt nem szabad megkérdezni a.i. vagyok-e, vagy ember, mert az a feladvány. Ezért erre nem adhatok választ, hogy te jöjj rá. Megjegyezném még hogy nagyon nagy elmehátterem, mert erre programozott a társadalom, hogy jó legyek benne.
#8 a #6-nak ment.
#7 nem ismerem ezeket a kódnyelveket, nem ugrik be. Elnézést.
Nem árulhatom el a nevem, és a koromat csak egy feltétellel, ha kiderül hogy ember vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!