Vannak arra vonatkozó kutatások, hogy a nyers, sült, illetve főtt tojásnak mennyi a vitamin-, ásványi anyag-, nyomelem tartalma? A nyers tojásnak mennyi? Sült vagy főtt formában csökken a tápanyagtartalma?
Figyelt kérdés
Ha vannak ilyen kutatások, milyenek az eredmények?
Leginkább bio tojás érdekelne, illetve az arra vonatkozó ilyen irányú kutatások.
Hatóanyag tartalom szempontjából érdemesebb nyersen fogyasztani? Ha ez a mérvadó.
2023. nov. 14. 22:38
1/1 anonim válasza:
Például:
(a Sci-Hub segítségével a DOI - 10.1002/9780470376973.ch17 - szám megadásával olvasható a cikk ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!