Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi történik az időjárással?...

Mi történik az időjárással? Csak számomra félelmetes hogy egész nyáron minden map szakad az eső? Ez nem normális, mintha 20x annyi lenne a csapadék.

Figyelt kérdés

2023. aug. 6. 23:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
49%

Na ilyenkor szoktam mondani, hogy ha nem lenne a klímaváltozás, sokkal többen sipíkolnának az időjárás miatt, nyáron is, télen is.

Régen ez volt a tipikus, egy nyáron összesen kb 3-4 hetet tett ki a stabil meleg kiszámítható nyári idő, és kellett a szerencse, hogy a nyaralásod beleessen. És ha néhány napig 32 fok volt, a csapból is hőség elleni védekezést nyomatták, manapság meg 30 fok alatt szinte nem is számít nyárnak. Heves zivatarok valamint csapadékos időszakok pedig voltak és lesznek, ilyen ez az éghajlat (sőt az elmúlt évek összességében pont hogy meglepően csendesek voltak ilyen szempontból).

2023. aug. 7. 16:19
 22/29 A kérdező kommentje:
#10 úgy legyen.... 🙏🏼
2023. aug. 7. 19:04
 23/29 anonim ***** válasza:
65%
Van egy olyan érzésem hogy szeptemberben hőség lesz. Nincs klímaváltozás?? Olyan felhők vannak az égen amelyek egyik kategóriába sem esnek bele!
2023. aug. 7. 23:01
 24/29 Dzsonszi ***** válasza:
65%

A felmenőim szokták mesélni, hogy anno nyáron általában 28°C volt, ha már elérte a 30-at vagy kicsit meghaladta, akkor már óriási kánikuláról beszéltek. Az hogy itthon már megszokottá vált hogy hetekig 35°C van, annak nem kéne normálisnak lennie. Egyébként idén is lehetett bőven strandolni, nyilván aki mostanában ment a Balatonra az eléggé megszívta, de inkább akkor lemegyek nyaralni adriára ahol biztos jó idő van, cserébe itthon nem döglök meg a 35°C-ban. Mondom ezt úgy hogy én még viszonylag jól tűröm a meleget.

2023. aug. 8. 20:56
 25/29 anonim ***** válasza:
65%

Én ezt értem, de most hetek óta nem 28 fok van, hanem 15... És hetek óta minden nap esik az eső, hétvégén pl több havi csapadék esett le. Ez se normális...

Sajnos az adrián nem fogadják el a szép kártyát, ezért muszáj volt belföldön, pedig külföldön, délen szeretünk nyaralni.

2023. aug. 9. 09:57
 26/29 anonim ***** válasza:

"Ennyi pusztító vihar se volt még itt soha amióta én élek"

Hát mennyi idős vagy? 1000 év? 5000?

2023. aug. 12. 09:38
 27/29 anonim ***** válasza:
Nálunk a 90-es években brutál viharok voltak, a régi öregek szerint egy hosszú, magas hegygerinc miatt, manapság negyed annyi vihar van mert teljesen más irányból jönnek a felhők.
2023. aug. 12. 11:47
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

Te kérdező, nézed a mai helyzetet és előrejelzést? :D

Mennyi gyagyás van...

2023. aug. 12. 11:53
 29/29 A kérdező kommentje:

Nemonnyad nyomikám, jón egy hét nyár???

😱😱😱😱

2023. aug. 13. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!