Mi történik az időjárással? Csak számomra félelmetes hogy egész nyáron minden map szakad az eső? Ez nem normális, mintha 20x annyi lenne a csapadék.
Szerintem meg ez a nyár tökéletes. Van bőven csapadék, a földek nem száradnak ki, vannak melegebb 30-35 fokos időszakok is.
Vagy a tavalyi neked jobban tetszett, mikor hetekig/hónapokig nem esett egy szem eső se és konstans 35 fok volt?
Egyébként olyan nagyon hideg nincs, emlékszem olyan nyárra amikor még be is kellett fűteni pár napra.
De nem esik a nyár minden napján. Leginkább az utóbbi két hét volt esős és változékony, nagy különbségekkel az egyes országrészek között.
Amúgy pedig három éghajlat határán vagyunk, bármelyiknek a hatása hosszabb időre uralkodóvá válhat, az igazán esős múltbéli nyarakhoz képest ez a nyár egyelőre sehol sincs.
Részben az álaghoz húzás miatt.
Ha a tavalyi szélsőségesen száraz nyarat veszed alapul, persze hogy nedvesebb időszakokra számíthatsz.
Én azt értem hogy sokan nem szeretik a kánikulát, de mégis mi a rosseb tökéletes azon, hogy a vetemény tönkremegy (ami mégse, az csak simán nem érik be), iszonyatos károkat okoznak a viharok, stb? :(
#Kérdező
Nem tudom de gyűlölöm, egész nyáron volt 2 hét összesen, ami nyárias meleg volt. Ebből 3-4 nap ami igazi kánikula.
Az idei ""nyaralásunk"" azzal telt hogy pulcsiban ültünk a szálláson és néztük kint a szakadó esőt. Azóta meg itthon fagyoskodunk, ma már néztem hogy lassan be kell-e kapcsolni a fűtést, napok óta 15-16 fok a maximum napközben, ennek köze nincs a nyárhoz. A kertben már rég kirohadt minden (kivéve a gazt, amit kétnaponta kéne nyírni jelenleg), azt már elengedtem. Idén április után október következett, ahogy elnézem.
És még 10 hónap, mire újra nyár lehet...
>18 vagyok
Ja, és ami lemaradt, hogy nyilván beáztunk. De még így is szerencsések vagyunk mint a település fele, amit elöntött a villámárvíz.
Igen, tavaly mi is a földközi-tengernél nyaraltunk, ott szuperjó nyári idő volt. Sajnos idén muszáj volt belföldön, de szerintem máskor akkor inkább itthon maradunk egy hét szabin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!