Újabb csapás az emberiség ellen! Tehetünk valamit?
#40 Nem az én kérdésem, de én linkelgettem a kérdés alatt és gyanítom az egyik itt lévő emberkével folyt ott is a beszélgetés. Végül az adott kérdező elkezdte megnézni a linkeket, elkezdte felfogni, hogy egyáltalán nem vicc, amiről beszélek, linkelek. Írtam is az adott kérdésnél, hogy próbálom megérteni az olyan embereket, mint a "vitapartnerem"...
Egyébként ez az oldal lassan 20 éves, alapból haldoklik, sok a troll, kötekedő ember, ne várjunk csodát. Más platformokon próbálkozz, itt sajnos nagyobb a széthúzás, mint az összetartás.
A háttérhatalom bérgyilkosai azokkal végeznek elsők között, akik megpróbálják lerántani a leplet a tervükről. Ezt a kérdést lehet látták akár 20-30-an is és abból 1 másik tard van (aki trollkodásból még adja alád a lovat, a többiekről lepereg a hülyeség), ennyit nem is ér az életed.
Ezentúl kétszer is ellenőrizném, hogy tényleg be lett-e zárva minden ajtó és ablak lefekvéskor, és vajon nem követnek-e.
A Soros-hálózaton keresztül a jelentést már leadták, és belinkelték ezt a kérdést, hogy elfogtak egy 'ébredőt', be kell avatkozni.
Elolvastam a linkelt kérdésre érkezett válaszokat. Igen, biztosan ugyanaz az ember követelte ott is a bizonyítékokat, mint ez alatt a kérdés alatt, annak ellenére, hogy rengeteget magyaráztál és linkeltél. Mindenesetre nagyon sok türelmed van, nekem nem lett volna ennyi. Az ott linkelt videóidat majd apránként megnézem.
Valami megoldásnak lennie kell, nem veszhet el az emberiség. A tudatosság győzni fog, az biztos.
Nem. A háttérhatalom azon leggyengébbekkel végzett legelőször, akik magukba nyomatták a vakcinákat. Ha úgy lenne, ahogy írod már milliószor meg kellett volna öljenek, mivel a covid legeleje óta számtalan ilyen és ehhez hasonló kérdéssel és poszttal bombáztam az internetet. Úgyhogy nem sikerült megfélemlítened, az ablakok pedig ugyanúgy tárva-nyitva lesznek, mint eddig.
"a covid legeleje óta számtalan ilyen és ehhez hasonló kérdéssel és poszttal bombáztam az internetet"
Ez a gond.
42-es, te meg ne fenyegetőzz.
43. "A háttérhatalom azon leggyengébbekkel végzett legelőször, akik magukba nyomatták a vakcinákat."
Akkor valami hiba csúszhatott a számításba, három találatot is kaptam, egyik sem tudott leteríteni.
"Ha úgy lenne, ahogy írod már milliószor meg kellett volna öljenek, mivel a covid legeleje óta számtalan ilyen és ehhez hasonló kérdéssel és poszttal bombáztam az internetet."
De akkor ez nem arra utalhat, hogy a kutya sem törődik veled, nincs is semmi titkos háttér? Persze, mindent úgy tekergetsz ki, hogy neked tetszetős legyen, erre is megtalálod a "megoldást".
Mert a háttérhatalom van olyan cseles, téged direkt hagynak ámokfutni, hogy ezáltal is elfedjék magukat a háttérben.
Komoly gondot okozna, ha téged elnémítanának, hiányod most már mindenkinek feltűnne és gyanakodni kezdenének az emberek. Az RTL Klub Fókuszában külön riportot szentelnének a problémának: "De hová lett GyK Névtelen Senki"?
A háttérhatalom ezt a lebukást nem engedheti meg magának. Jól csináltad, ügyes...
"A háttérhatalom azon leggyengébbekkel végzett legelőször, akik magukba nyomatták a vakcinákat."
Hm, akkor szólj már annak a pár milliárd embernek, akik vígan élik az életük azóta is, hogy már halottak!
Hát...
Ez lesz a eredmènye, ha anyu ès apu testvèrek...
Ès gyógyszerre ittak ès kápsziztak az aktus előtt / közben 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!