Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Újabb csapás az emberiség...

Újabb csapás az emberiség ellen! Tehetünk valamit?

Figyelt kérdés
[link]

2023. júl. 25. 16:43
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
77%
Ha van bizonyíték azokra, amikben hiszel, akkor azok a bizonyítékok nyilván nem csak egy random internetes videóban léteznek. Vagyis mutasd be a bizonyítékaid, ne videókat linkelgess!
2023. júl. 25. 20:21
 32/52 anonim ***** válasza:
77%

"mutasd be a bizonyítékaid"

Kérdező!

Ez konkrétan azt jelenti, hogy tudományos szaklapban! Nem jútyúkon, nem frászbúkon!

2023. júl. 25. 20:23
 33/52 A kérdező kommentje:
Akkor olvassátok el Klaus Schwab Great Reset című könyvét!
2023. júl. 25. 20:27
 34/52 anonim ***** válasza:
79%
Nem kéne ezt a "kérdést" az ezotériába tenni?
2023. júl. 25. 20:29
 35/52 anonim ***** válasza:
74%
A Great Reset egy, a WEF által felvázolt tervezet egy fenntarthatóbb gazdaságról, életmódról. Tisztában vagyok vele. Én bizonyítékot kértem az állításaidra.
2023. júl. 25. 20:31
 36/52 anonim ***** válasza:
15%

Csak nem a "tudományos szaklap"-os haverom van itt, aki azt sem tudta bebizonyítani, hogy szerinte a Great Reset csak egy tanulmány, míg én szintúgy jöttem egy csomó iggggen szemléltető és hiteles forrással a saját állításaim bizonyítására? 😄

https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__alkalmazott-tudom..

Kérdező!

Előre szólok, eszükben sincs megnézni semmilyen linket, meg sem tudnak mukkanni ezekről a dolgokról, tájékozódni meg végképp nem.

Amúgy nyilván tehetnénk valamit, ha nem olyan emberekkel lenne tele a világ, mint itt is páran...

2023. júl. 25. 20:38
 37/52 A kérdező kommentje:
A Great Reset egy fenntarthatóbb gazdaságról szól tényleg? Akkor olvasd már el még egyszer, mert biztos összeragadtak a könyv lapjai...
2023. júl. 25. 20:39
 38/52 Szervizmérnök úr ***** válasza:
83%

15. "Ó, te még mindig hiszel a covid mesében? Sajnálom."

Mármint Kóbor János is él? Meg a többiek? Nem tudtam.

2023. júl. 25. 20:41
 39/52 anonim ***** válasza:
88%

Igen. Semmi titkos nincs benne, tessék, olvasgass!

[link]

2023. júl. 25. 20:42
 40/52 A kérdező kommentje:

Végre valaki, aki nyitva tartja a szemét!

Ez a Te kérdésed, amit linkeltél?

Mindenképp átolvasom, eddig nem talalkoztam vele, rég jártam itt az oldalon.

Amúgy tényleg nagyon nehéz ezekkel a szemellenzős emberekkel, abba is hagyom a győzködésüket, mert csak felesleges energiapazarlás. Én a megoldásra szeretnék koncentrálni és azokra az emberekre, akik szintén tenni akarnak valamit.

Neked van valami ötleted?

2023. júl. 25. 20:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!