Újabb csapás az emberiség ellen! Tehetünk valamit?
"mutasd be a bizonyítékaid"
Kérdező!
Ez konkrétan azt jelenti, hogy tudományos szaklapban! Nem jútyúkon, nem frászbúkon!
Csak nem a "tudományos szaklap"-os haverom van itt, aki azt sem tudta bebizonyítani, hogy szerinte a Great Reset csak egy tanulmány, míg én szintúgy jöttem egy csomó iggggen szemléltető és hiteles forrással a saját állításaim bizonyítására? 😄
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__alkalmazott-tudom..
Kérdező!
Előre szólok, eszükben sincs megnézni semmilyen linket, meg sem tudnak mukkanni ezekről a dolgokról, tájékozódni meg végképp nem.
Amúgy nyilván tehetnénk valamit, ha nem olyan emberekkel lenne tele a világ, mint itt is páran...
15. "Ó, te még mindig hiszel a covid mesében? Sajnálom."
Mármint Kóbor János is él? Meg a többiek? Nem tudtam.
Igen. Semmi titkos nincs benne, tessék, olvasgass!
Végre valaki, aki nyitva tartja a szemét!
Ez a Te kérdésed, amit linkeltél?
Mindenképp átolvasom, eddig nem talalkoztam vele, rég jártam itt az oldalon.
Amúgy tényleg nagyon nehéz ezekkel a szemellenzős emberekkel, abba is hagyom a győzködésüket, mert csak felesleges energiapazarlás. Én a megoldásra szeretnék koncentrálni és azokra az emberekre, akik szintén tenni akarnak valamit.
Neked van valami ötleted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!