Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Újabb csapás az emberiség...

Újabb csapás az emberiség ellen! Tehetünk valamit?

Figyelt kérdés
[link]

2023. júl. 25. 16:43
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
80%
Kategóriát tévesztettél, ez ezotéria.
2023. júl. 25. 18:29
 12/52 anonim ***** válasza:
77%

Ez már közelebb van a Mentális egészség témakörhöz. Belinkeled a kérdést a háziorvosnak, és beutalót ír az IMEI-be.

"great reset, HAARP, mindmeghalunk". Kérdező, ha ki akarnák irtani az emberiséget, akkor nem repülőről permeteznék a kemlét 70-80 éve vagy a halálsugarat indítják, hanem fogják és arzént kevernek az ivóvíz hálózatba és feldobja mindenki a talpát. Nagyon buta ez a zsidó háttérhatalom/illumináti/bilgéc, hogy helyette drága csipeket fejleszt és olt az emberekbe, meg 5G tornyokat telepít, hogy bekapcsolva azokat a chipben lévő buzerátor egység nemváltóvá tegye az óvodásokat, mikor 1 hét alatt ki lehetne nyírni a lakosság felét.

2023. júl. 25. 18:33
 13/52 anonim ***** válasza:
81%

"Na, akkor sorold már fel a valótlanságokat!"

Gyakorlarilag minden, ami csak elhangzik a videóban.

Pl "a pánikoló ember mindent hagy, hogy történjen vele" - a valóságban épp ellenkezőleg, aki pánikol, jellemzően még azt se hagyja hogy segítsenek rajta, hisz pánikol, nem racionális, nem bízik senkiben.

"tetszés szerinti Corona-intézkedések" - a valóságban épp ellenkezőleg. Az intézkedések eleve senkinek nem voltak tetszésére, ráadásul virológiailag indokoltak voltak, még ha a kezdeti pánik miatt kicsit túl is reagálták némelyiket.

Aztán "népek bebörtönzése", "mesterségesen generált válságok", stb. Gyakorlarilag nem ejt ki a száján olyan mondatot a fickó, ami ne valami béna hazugságon alapulna.

2023. júl. 25. 18:41
 14/52 Szervizmérnök úr ***** válasza:
77%

4.

Jó lenne, ha nem fárasztanál ilyen butaságokkal!

Szerintem nagyon szánalmas, hogy ámbár létezik egy "internet" nevű dolog, ahol manapság gyakorlatilag mindenre választ lehetne találni (én már több évtizede élek vele és nagy rutinra tettem szert a kereső használatában is), ennek ellenére, rendre szembesülni kell sajnos azzal, hogy sérült gondolkodású emberek csak a hülyeséget képesek megtalálni a világhálón.

Szinte mondhatjuk, direkt arra fókuszálnak, ami a saját kórképükhöz passzol és azt lelkesen magukévá is teszik.

Nyilván a Wikipédia sem 100 %, egyes cikkeit magam is javítottam már ki, amit jóvá is hagytak.

De ne menjünk messzebb, csak ami egy alap keresési eredmény:

[link]

---------------

Összeesküvés-elméletek

A HAARP projekt számos összeesküvés-elmélet tárgya. Majdnem minden ilyen összeesküvés-elmélet kiindulópontja, hogy a tevékenység körül nagy a titkolózás. Valójában semmi titkos nincs ezzel az állomással kapcsolatban. Nyaranta nyílt napokat is tartanak, bárki meglátogathatja őket, például egy iskolai program keretében. Az év többi részében kutatás folyik. Nagyon sok egyetem támogatja ezeket a kutatásokat: University of Alaska Fairbanks, Stanford Egyetem, Pennsylvania State University (ARL), Boston College, University of California, Los Angeles, Clemson Egyetem, Dartmouth College, Cornell Egyetem, Johns Hopkins Egyetem, University of Maryland, College Park, University of Massachusetts Amherst, Massachusetts Institute of Technology, Polytechnic Institute of New York University, University of Tulsa.

Az egyik legismertebb konspirációs könyv a témában: Az angyalok nem játszanak hárfán – Tesla továbbfejlesztett technológiája (szójáték, harp angol szó jelentése: hárfa), Angels Don't Play This Haarp - Advances in Tesla Technology címet kapta, szerzői, a magát a téma szakértőjének nevező politikai aktivista, az alternatív gyógyászat doktora, Dr. Nick Begich és Jeane Manninget.

2023. júl. 25. 18:52
 15/52 A kérdező kommentje:

Tényleg kategóriát tévesztettem! Tudomány lett. Tetszik?

Nekem igen.

Nem akarják kiirtani az egész emberiséget, csak úgy a 90%-át. Ezért nem vetik be az arzént. A maradékot ember 2.0-vá akarják tenni, ami már inkább robot lesz, mint ember. Ezt nem akarják kihagyni.

Ó, te még mindig hiszel a covid mesében? Sajnálom.

Amúgy rendesen beszaratták a népet, a világ lakosságának 70%-a pánikszerűen rohant magába nyomatni a vakcinákat...

Szervizmérnök úr

Gondolod, hogy a HAARP nyílt napjain kiplakátolják az emberiség elleni terveiket? Ne röhögtess!

2023. júl. 25. 19:05
 16/52 Szervizmérnök úr ***** válasza:
80%

Az a gond, hogy a paranoid / konteós hajlamú emberekre már nagyon allergiás vagyok, irántuk való megvetésem és lenézésem pedig már kifejezni sem tudom.

Illetve tudnám, csak nem szabad.

Nekik szabad másokat fárasztani.

Ez így nem korrekt.

2023. júl. 25. 19:14
 17/52 anonim ***** válasza:
80%
Felesleges érvelni, a kérdező csak a saját igazát akarja csak hallani. Régen az ilyen elborult kérdéseket törölték, most már fent marad hogy pörögjön a vita kommentektől.
2023. júl. 25. 19:21
 18/52 A kérdező kommentje:

Angolul, németül tudtok?

Mert akkor számtalan bizonyítékot tudok nektek linkelni, ami bizonyítja, hogy mindez a véres valóság.

Szervizmérnök úr

Amennyiben allergiás vagy ezekre a témákra, gyorsan told el innen a biciklid, mert még a végén tele leszel csúnya kiütésekkel, vagy még rosszabb...

Na, jöhetnek a linkek?

2023. júl. 25. 19:27
 19/52 UlfOrmson ***** válasza:
79%
Akkor "kedves" kérdező, az épületes baromságaidat amit idehánytál támaszd már alá tényekkel
2023. júl. 25. 19:28
 20/52 A kérdező kommentje:

Egyébként meg milyen érveket sorakoztattál fel eddig? Semmit. Akkor?

2023. júl. 25. 19:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!