A frigyládán kivűl még milyen tárgyak létezhetnek?
Olyan tárgyakat kérek töletek,ami nem biztos hogy létezik,de ha mégis és walaki megtalálná akkor az megváltoztatná az egész világot.
..komoly kérdés ,komoly válaszokat várok köszönöm
Olvass sci-fit.
Tömegével vannak benne ennél sokkal jobb tárgyak ill. módszerek is. Feltaláló tudósoknak is kötelező olvasmány.
Atlantisz és az édenkert:mint földrészek és pl.noé bárkája.
-de ha valaki felismerné a piramis építés technikáját,vagy azt a célt,hogy miért is készültek,az is nagy szám lenne.
Erről most a Forrest Gump jutott eszembe. :)Ott sem értették az emberek,hogy Forrest miért fut már évek óta,mindenáron magyarázatot követeltek tőle,ő meg csak annyit mondott,hogy:kedvem támadt futni.
Lehet,hogy a piramisoknál is ez a helyzet.Lehet,hogy az égvilágon semmi funkciót nem akartak vele betölteni,csak egyszer valaki megálmodta,hogy neki kell egy ilyen alakú "épület",és megcsináltatta.Utána meg örült,és a szomszédai elirigyelték tőle,és azután mindenkinek olyan építmény kellett. :)
De szerintem a tudomány ilyenbe sohasem nyugodna bele,még akkor sem,ha maga a piramis tervezője mondaná nekik,hogy "igen,ez csak úgy van". :)
Előző vagyok.Ha már az Indiana Jonesnál tartunk,akkor kristálykoponya is létezik,méghozzá nem is egy,hanem 12 (legalábbis amit múzeumban tartanak),viszont az Eredeti,ami gyémántból készült,és állítólag az aztékok csiszolták simára homokkal(!!!),az nincs meg.De Hitler is kereste,azt tudom.
Aztán ott van még a Szent Grál.Bár,róla nem tudok semmit sem szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!