Milyen lehetett a női szexuális szelekció az őskorban?
Hogyan szelektáltak?
A férfiak mekkora része fért hozzá nőkhöz?
Igaz, hogy kétszer több női ősünk van mint férfi?
Monogám vagy poligám az ember alapból?
"A külső meg másodlagos, de az incel ideológiába ez sem fér bele."
Nem annyira másodlagos az. Tudat alatt a külső is egy csomó információt kommunikál arról, hogy vélhetően mennyire vagy képes egészséges utódok nemzésére valamint a nevelésük támogatására
(ettől még persze az incelek "csakis a húszcentis f.szú szuperkocka állkapcsú kétméteres gigachadeknek van esélye" koncepció egy végletesen kifacsart, eltorzított elképzelés)
11
De az incelek azon elképzelése miszerint rossz külsővel lehetetlen mennyire állhatja meg a helyét. Az incelek is elismerik egyébként, hogy a normális külsejű férfiaknak (normiek-nak nevezik őket) is összejön csak sok minden másban kell teljesíteniük (tehát itt a teljesítmény a kulcsszó). Az incelek annyit mondanak, ha férfiatlan a külsőd, az állkapcsod kicsi, a csontozatod vékony, alacsony vagy akkor szinte lehetetlen.
És e tekintetben a külső minden, hiszen azt nézik meg legelőször.
Az, hogy a külső másodlagos, nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem fontos. Csak arra akartam utalni, hogy nem kell kiemelkedően jól kinézni ahhoz, hogy valakinek csaja legyen.
Az utcán is gyakran látni olyat, hogy egy csinos nő olyan pasinak fogja a kezét, aki nem kiemelkedően jóképű.
Ott viszont tévedtem, hogy a normális külső sok embernek megvan, mert számtalan ember elhagyja magát, és minimumot sem hozzák.
De kgazából szerintem az egész csajozás fejben dől el. Ha fejben ott van az ember, akkor már a hiányosságait is meglátja, amin változtatni kell.
14
Szerintem az incelek sem vonják kétségbe, hogy átlagos normális külsővel is lehetséges bár nem annyira könnyű mint a jóképűeknek akiknek csak meg kell jelenniük.
"Az incelek is elismerik egyébként, hogy a normális külsejű férfiaknak (normiek-nak nevezik őket) is összejön csak sok minden másban kell teljesíteniük (tehát itt a teljesítmény a kulcsszó)."
Mindenki másnak is teljesítenie kell, aki normális párkapcsolatot akar. Ha szuper jóképű vagy, könnyen összejön az első randi, de itt véget is ér a sztori, ha nincsenek más értékeid. Ez a "jól néz ki és ennyi elég" talán még inkább a golddigger trófeafeleségekre igaz valamelyest (bár nekik meg általában eléggé alá kell rendelődni a jóval magasabb státuszú faszijuk kívánságainak, na meg esetükben a "jól néz ki" dolog nem annyit jelent, hogy öt perc alatt összekapják magukat reggel - hanem kondi, kozmetikus, magassarkú, stb. szóval extra energiát igénylő külső elvárások egész tömkelegét)
"Az incelek annyit mondanak, ha férfiatlan a külsőd, az állkapcsod kicsi, a csontozatod vékony, alacsony vagy akkor szinte lehetetlen."
Mondjuk inkább úgy, van az előnytelen külsőnek az a szintje, ahol szinte lehetetlen. De a lakosság 99 százaléka nem tartozik ide. Külső és belső fejlődési lehetőségek széles tárháza áll rendelkezésre bárki számára, aki férfiatlannak találja magát. Az állkapocs témánál maradva, gyárilag az enyém is elég elb.szott, de ugrásszerűen javított az összhatáson egy jó szakállfazon kikísérletezése.
"Szerintem az incelek sem vonják kétségbe, hogy átlagos normális külsővel is lehetséges bár nem annyira könnyű mint a jóképűeknek akiknek csak meg kell jelenniük."
Ugyan. Cseszheted a jóvágású arcodat, ha nullán vannak az emberi készségeid, vagy meg sem tudsz szólalni. Maximum valami nagyon igénytelen csaj marad veled, aki hasonlóan keveset tud felmutatni.
Ez így van.
A kommunikációs készség fontos.
"Az incelek annyit mondanak, ha férfiatlan a külsőd, az állkapcsod kicsi, a csontozatod vékony, alacsony vagy akkor szinte lehetetlen."
Ez azért hülyeség, mert a vonzalmat nem csak a szaporodás ösztönös, biológiai késztetése határozza meg.
Fontos ez is, de önmagában ezzel meghatározni a vonzalmat nem lehet, mert nem vagyunk állatok.
Az embereknél a kultura is fontos.
És bár van egy általánosan elfogadott szépségideál mind a férfiak, mind a nők tekintetében, ami kb. az ösztönös, biológiai szintből fakad, és simán lehet, hogy a nők 90%-a kulturálisan is ezzel azonosul, de mint minden másban, ebben is vannak elhajlások.
Ott vannak például ezek a kpop bandák, hát ahogy azok a kiscsávók kinéznek, az minden, csak nem férfias, de mégis van egy olyan szubkultúra, amiben a nők rajonganak az ilyen külsőért.
Lehet, hogy a nők akár 90%-a szerint is ezek inkább kislányok, mint férfiak, de az a maradék 10% meg odáig van értük.
Tehát, ha én férfiként nem tartozok abba a klasszikusan férfias kategóriába külsőleg, akkor oké, első nekifutásra sz-rul hangzik, hogy a nők 90%-a nem tart vonzónak, de aztán ha második nekifutásra utánaszámolok, hogy a nők 10%-ánál van esélyem, akkor az még mindig rengeteg nő :D
Van Magyarországon ~300 ezer nő 20-25 év között.
Tegyük fel, hogy budapesti vagyok, az agglomerációval együtt ~2 millióan élnek itt, ami ~20%.
Tehát bp-n és környékén él 60 ezer nő 20-25 év között.
Ha csak a 10%-uk talál engem vonzónak, akkor 6 ezer nő marad.
Tegyük fel, hogy ennek a 6 ezernek mondjuk a fele foglalt, marad 3 ezer, és tegyük fel még azt is, hogy én is válogatok, és annyira nagyon válogatós vagyok, hogy ezeknek a 90%-át nem találom vonzónak.
Akkor is még mindig marad 300 nő, aki épp szabad és kölcsönös vonzalom is van.
Hát én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ez még mindig bőven elég ahhoz, hogy egy elég szép skalp-gyűjteményt összeszedjen az ember :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!