Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Legelterjedtebb tévhitek?

Legelterjedtebb tévhitek?

Figyelt kérdés
Mik azok a tévhitek amiket már régen megcáfoltak, ennek ellenére nagyon sokan hisznek benne és tényként kezelik Pl: sokan hiszik, hogy a hidegtől fázik meg az ember, pedig vírus okozza.
2023. márc. 6. 19:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
25%

Van abban racio amit mondasz de ezt a megfazast altalaban ugy ertik hogy ha nem oltozol fel rendesen. Nyilvanvalo hogy a hideg ido kedvez a virusoknak es terjedesuknek. Pl hideg paras teli napok.

De nem attol leszek beteg mert pl telen poloba kkimegyek vagy rovid nadragban vagyok. Tehat az oltozz fel rendesen mert megfazol kifejezes ertelmetlen. Ha nem oltozok fel rendesen akkor fazni fogok de nem fog a remego labamon keresztul bemenni a virus a testembe. Ha ket nadragot veszek fel meg harom pulcsit akkor is az orron es a szajon keresztul jut be a virus es fertoz meg engem. A nyalkahartyam vedettebb lesz ha 3reteg ruha van rajtam mintha 1 lenne?

Nem.

2023. ápr. 3. 07:23
 22/22 anonim ***** válasza:
25%

20-as vagyok, mi a gond a válaszommal?

Szerintetek van sok hó a mostani teleken?

Vagy azt gondoljátok, régen sem volt?

Vagy nem hisztek a globális felmelegedésben???

2023. ápr. 3. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!