Ady miféle korhelykedéseket művelt?
Figyelt kérdés
Pontos példákat tudnátok mondani? Hallottam hogy kéjenc volt meg züllött, de konkrét példákat nem találtam. Tudnátok írni?2022. nov. 10. 17:27
1/3 anonim válasza:
A szifilisz szerintem elég jó példa a korabeli kicsapongó életformára. Főleg kupiban lehetett összeszedni az ilyesmit.
3/3 anonim válasza:
Egyébként nem csak Ady, hanem a híres történelmi művészek, írok, zenészek, festők, filozófusok stb. túlnyomó részéről ugyanúgy elmondható, hogy finoman szólva nem voltak épp szentéletűek, csak az iskolai tankönyvek szerzői erről szeretnek mélyen hallgatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!