Nautilus Channel kérdése:
A paradicsom zöldség vagy gyümölcs?
Figyelt kérdés
A paradicsom zöldség vagy gyümölcs?2022. júl. 27. 18:14
A kérdező szavazást indított:
zöldség
gyümölcs
19 szavazat
1/21 anonim válasza:
Olvasd el az eddigi többszáz, szó szerint ugyanilyen kérdést.
2/21 anonim válasza:
A paradicsom az paradicsom. Nem zöldség, nem gyümölcs. Paradicsom.
3/21 anonim válasza:
Biológiailag a paradicsomnövény gyümölcse/termése. Konyhatechmikailag meg zöldség.
5/21 anonim válasza:
Biológiailag gyümölcs, termés, gasztronómiailag az, ahogy inkább használják, fogyasztják, bánnak vele: ez alapján még mindig zöldség.
6/21 sadam87 válasza:
Én azt nem értem, hogy miért mindenki a paradicsomra kérdez rá, és miért nem szegény tökre vagy uborkára? :'(
8/21 anonim válasza:
Az okos ember tudja hogy a paradicsom gyümölcs, a bölcs ember viszont ennek ellenére sem készít belőle gyümölcstortát.
9/21 anonim válasza:
A gyümölcs az, amít önmagában eszek. (alma, körte, banán, narancs, szőllő) A paradicsomot nem szoktam csak ugy magában enni.
10/21 anonim válasza:
Is- is.
Amiből lecsót szoktunk csinálni, az zöldség, de nekem van cseresznye, vagyis cherry koktélparadicsomom több is, van egy kis paradicsom íze, de édes, mint a méz.
Goldkrone fajta a kedvenc és tényleg sárga, kicsit narancsos, nagy fürtökben terem.
Hasonló a Perun, csak az apró körte alakú és rettenetesen érdekes a black cherry, tényleg legjobban a fekete cseresznyéhez hasonlít.
Az ilyeneket én gyümölcsnek veszem és úgy is fogyasztom.
A boltit mindegyik veri, mert éretten szedem le, komolyan mondom, szenzációs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!