Legkevesebb hány számsort kell megtenni ötös lottón, hogy biztosan legyen egy legalább kettesünk?
#23, mivel nem ismerem a kvalitásaidat, elismerni sem tudhatom.
Én egyébként sosem értettem, hogy miért kell beleállni egy kérdésbe egy olyan oldalon, ami azért lett létrehozva, hogy kérdéseket lehessen feltenni... Még akkor is, hogy ha ilyen „Mennyi 1+1?” szintű kérdéseket tesznek fel, arra is lehet normálisan válaszolni, és én szoktam is. És van ez a kérdés, ami baromi könnyűnek tűnik, mégsem az. Egyszerűen csak ne legyünk nagyképűek, akkor a világ szebb hely lesz egyszer.
Mivel a választ NEM TE találtad ki, és ezt nem is várták el tőled, hanem csak egyszerűen le kellett volna nézned az internetről, ezért ez igenis házi feladat.
Az más kérdés, hogy most véletlenül tényleg elég bonyolult, ugyanakkor érdekes is ahhoz, hogy a tudományokban is szerepelhessen.
De ha nem ilyen lenne, te akkor is ugyanilyen felháborodottan hápognál itt.
Te vagy az a bizonyos kettes válaszoló?
Na ide figyelj, haver:
Tegyük fel egy pillanatra, hogy tisztességes ember vagy.
Akkor KETTŐ lehetőséged van ezen a fórumon:
1: Felteszed a HF kategóriába a kérdésed. Kellő alázattal viselkedsz, és leírod, te hol akadtál el, miért nem bírtad megoldani az internetes keresések ellenére SEM.
2: AMENNYIBEN ez tudományos probléma, akkor felteheted a tudomány kategóriába is.
Akkor viszont leírod a te számításaidat: meddig jutottál, miért nem tudsz továbbmenni, és röviden leírod az egyszerűbb, HIBÁS feltevéseket is, hogy ezekkel már ne küzdjenek a válaszadók.
Mondom: ezek a megengedett lehetőségek itt.
Ha te viszont csak odacsapod a kérdésed valahova, mint egy csomag taknyot, és utána még képes vagy méltatlankodni, hogy a válaszolók a szabad idejükben, INGYEN adott válaszaikban nem képviselik a tudományos elit színvonalát és gondosságát, akkor... szóval, ezt inkább nem írom le, hogy akkor te mi vagy.
Már ne is haragudj, de hol van a szabályzatban, hogy csak úgy tehetek fel tudományos kérdést, hogy leírom meddig jutottam?
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomany..
Leírta meddig jutott pl. az internetes kereséssel? Nem! Problémázol rajta? Nem!
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__1..
Leírta meddig jutott pl. az internetes kereséssel? Nem! Problémázol rajta? Nem!
Nem olvastad el az előfeltevést.
Ezek után SZERINTED te mennyire vagy gondos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!