Ha lejár az ISS nemzetköz ürállomás "ideje", mi jön utána?
Figyelt kérdés
Üdv úgy tudom 2030 körül tervezik azt, hogy tervezetten megsemmisitik az ürállomást. Ezután mi lesz? Úgy tudom az oroszok már saját ürállomást akarnak, ha jól tudom a kinaiaknak már fenn van a saját ürállomásuk. Az ISS után amerika mit akar? Nem lesz nemzetközi ürállomás? A nagyobb országok saját állomásai fognak keringeni a föld körül? köszi,2022. máj. 22. 13:52
1/6 sadam87 válasza:
Az amcsik (és nemzetközi partnereik: ESA, Japán, Kanada) egy Hold körül keringő űrállomást terveznek építeni, a Gateway-t.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, és mi lesz az ilyennel mint az ISS? Gondolom a föld körül is lesz valami. Remélem, mert szeretem, hogy van kamera az ISS-en, és lehet nézni.😊
2022. máj. 22. 14:47
3/6 anonim válasza:
En is! Napfelkeltere alszom el es ebredek is! :D
4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem tök jó rajta a kamerakép.
2022. máj. 22. 17:00
6/6 A kérdező kommentje:
köszi
2022. máj. 23. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!