Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Tetszenek ezek a szövegek?

Tetszenek ezek a szövegek?

Figyelt kérdés

Rövidek.Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre :]

A valós képzeletben élünk.Őrült gondolatokat ejtünk ki ajkainkon,várva egy bolond megértőre.Felfedezzük magányosságunk -e pillanatban.Észrevesszük a tudatlanság oly komoly fordulatát.És hallgatnunk kell azokat az állandóan elhangzó szavakat :

Bolond vagy!

Mi nem vártunk.Nem vártuk meg azt,hogy leguruljon az az undorító könnycsepp az oly sokszor nevető szeméből.Nem vártuk,hogy lesűllyessze gondokkal terhelt fejét.Régebben oly gyengéd gesztusokkal dobálódzott,oly finom és kellemes hangsúllyal tömködte a fülünket.Nevetése libabőrössé tett minket.Magával rángatott a boldogságával. Most nem hagyjuk,hogy ez a csodálatos ember elvesszen.Ó,nem hagyjuk!

„Felmerült benne az a szenvedélyes állítás,hogy nem ő a vonzódott hanem,teljesen a vonzó szerepét tölti be.”

(...)meztelenül hevert a padlón, és még volt mersze hazudni.

Oké,picit elvont,és valóban zagyva,de érdekel :D

2010. szept. 17. 17:55
 1/5 anonim válasza:
89%

Egyrészt valóban rémes, ha fordítottad, akkor legalább ezzel magyarázkodhatsz... ;)

Másrészt meg, ha kit érdekel, hogy milyen a szöveg, mit érdekel, mi a válaszunk? :P

2010. szept. 21. 09:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
elso es utolo bejon :)
2010. szept. 21. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azta, szerintem ezek marha királyak!:D Pont olyan elvont vagy, mint én!^^ Remélem másodállásban könyvíró akarsz lenni, mert megérné!:)
2010. okt. 19. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:
ja, 19L
2010. okt. 19. 12:59
 5/5 anonim válasza:
kurwa jók. :D teírtad őket? néhányat elcsortam~kiraktam iwiwre ha nem gáz.^^
2010. nov. 18. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!