Melyik fiú és lány nevek tetszenek nektek a legjobban?
Figyelt kérdés
fiú és lánynevek is érdekelnek, ami a Turóczi névhez passzolna
köszönöm :D
2011. nov. 19. 14:08
1/16 anonim válasza:
Turóczi Nikolett
Turóczi Tamás
Turóczi Emma
Turóczi László
Turóczi Katalin
Turóczi Boglárka
Turóczi Balázs
Turóczi Bence
Turóczi Dorina
Turóczi Ferenc
Turóczi Dominik
Turóczi Csilla
Turóczi Krisztián
Turóczi Adrienn
Turóczi Barbara
Turóczi Beáta
Turóczi András
Turóczi Dénes
2/16 anonim válasza:
3/16 anonim válasza:
Szia!Nekünk ha kislányunk lesz Tóth Luca Panna lesz,ha kisfiúnk azt még nem tudjuk.Sok sikert a név választáshoz.
4/16 A kérdező kommentje:
kedves második, már átnéztem a linkeket hamarabb, hogy kiírtad, azért köszönöm, hogy fáradtál
többiek nektek köszönöm jókat írtatok,
harmadik: nagyon tetszik a név
2011. nov. 19. 17:54
5/16 anonim válasza:
Szia! oké én azt nem tudhattam hogy már nézted.AMúgy az első is én voltam a linkes :D nekem lányom lesz és Nagy Larina
6/16 anonim válasza:
az én fiam Krisztián,ha lesz másik fiam az Márk lesz,ha lányom lesz,akkor az Anna,vagy Emese
7/16 anonim válasza:
Szia! Nekem 2 kedvenc nevem van, a kislányom neve : Napsugár, és ha kisfiam lett volna: Benjamin . :)
8/16 anonim válasza:
szegény Larina:((
A többiek névválasztása tetszik!
Attól függ,hogy milyen típusú nevek tetszenek neked?Én a rövid,kevésbé becézhető neveket szeretem.
Turóczi Márk
Turóczi Sára
9/16 anonim válasza:
Utolsó Mi bajod a lányom nevével a Larinával? A doki és aki eddig hallotta csak dícsérte.Amúgy Röviden csak Lana lesz becézve..szerintem a Nagy Larina az egy gyönyörű név
10/16 anonim válasza:
ui. Már bocs de a SÁra még rosszabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!