Melyik fiú és lány nevek tetszenek nektek a legjobban?
fiú és lánynevek is érdekelnek, ami a Turóczi névhez passzolna
köszönöm :D
ui. egyébként egy kismama ezen az oldalon miután olvasta egy másik kérdésnél a lányom nevét írta is nekem ,hogy ha nem haragszom a lánya 2. neve ez lesz
Én örülök neki mintsem hülye külföldi neveket adjak neki...mindenkinek saját szíve joga mit ad a gyerekének.Tőlem a tied lehet Márk és Sára,Rozi vagy akármi,de kérlek engem hagyj békén
bocsi kedves kérdező,hogy kiborultam,de azt hittem kérdésre válaszolnak és nem mást vagy mások hozzátartozóit esetleg azok neveit kritizálják. szánalmas ami ezen az oldalon megy már lassan ez nme is kérdezz felelek oldal lesz -sajna ezt nem csak a te kérdésednél tapasztalom :(
boldog babavárást:)
Szerintem felesleges kiborulnod azon,hogy milyen véleménnyel vagyok a Larina névről!Ez egy vélemény a sok közül,de ha beírod ide példának a választott nevet vállald azt is,hogy esetleg mernek róla véleményt formálni!Lehet,hogy eddig csak olyannal találkoztál,akinek tetszett,de képzeld létezik olyan (pl.én) aki szerint ez nem egy szép női név.Nekem is vannak gyerekeim,de nem írtam a neveiket példának,mert nem gyakori utónevek és a többség nem biztos,hogy választaná.Sokszor kaptam pozitív-negatív kritikát,de nem borultam ki mivel mindenkinek megvan a saját véleménye.
Kérlek engedd meg,hogy ezen az oldalon 1-1 kérdésre válaszolva leírjam a véleményemet(és ez pont egy ilyen kérdés volt),ahogyan mások is.
Fő,hogy neked tetszik a név,amit választottál.
Nekem lány nevek közül :
Döníz,Eszter,Fatime,Gina,Jázmin,Lívia,Molli,Olívia,Rea,Rebeka,Roxána,Roberta,
A fiú nevek:
Ákos,Bertold,Csaba,Csongor,Efraim,Levente,Olivér,Vince,Zsombor,Juvenál
Nekem ezek nagyon tetszenek.
De ha egyszer gyerekeim lesznek, így fogják hívni őket. Most hasraütéssel mondok egy vezetéknevet.:)
Tóth Döníz Lívia & Tóth Csaba Bertold
Tóth Rea Eszter & Tóth Vince Efraim :)
Ezek közül választanék az biztos.:)
sajnálom, hogy egyesek a kérdésem válaszolása helyett kritizálni kezdenek.
a válaszolóknak köszönöm!
Márk a kisfiam és a férjem neve, Sára meg az egyik nagy kedvencem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!