Milyen fiú és lány nevek tetszenek?
Figyelt kérdés
Köszönöm.2010. márc. 4. 14:29
1/22 anonim válasza:
Szia!Nekem a Lara,Amina és a Maja!Lara,Amina a 6 éves lányom és Maja a 23 hetes pocaklakóm!:-)
2/22 anonim válasza:
Nalunk is Maja a pocaklako! De ha fiu lesz akkor meg vagyunk love, mert fiu nevet nem tudunk...
3/22 anonim válasza:
Lány: Dóra, Nóra, Eszter, Orsolya
Fiú: Botond, Balázs, Márk, Olivér
4/22 A kérdező kommentje:
Igen ezek is szépek. Mi még csak találgatunk.
Nekem az Erna,Anna, Dániel, Ádám.
2010. márc. 4. 14:32
5/22 anonim válasza:
Nekem Doroti a lányom, és Melodi lenne a második, de úgy fest fió lesz, így apa nevét kapja!Tamást! :-(
6/22 anonim válasza:
A magyar neveket szeretem,elég sok van.Fiúból például a Levente vagy a Kende,lányból a Sára (mondjuk ez nem kifejezetten magyar eredetű)Én a külföldi hangzásúaktól rosszul vagyok.
7/22 anonim válasza:
Réka, Balázs Nem szeretem a manapság felkapott külföldi neveket, főleg ha magyar helyesírással íródnak.
8/22 anonim válasza:
3. vagyok újra. :) 3 keresztfiam van, ebből kettő Dani és Ádám! Imádom őket! :))) A nevüket is. (a 3. fiú Zétény - ezt nagyon nehezen jegyeztem meg bevallom.)
10/22 anonim válasza:
Ákos, Áron, Dávid, Dániel, Tamás, Balázs
Emma, Nóra, Linett, Andrea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!