Mi a véleményetek a Genetikailag módosított növényekről és állatokról?
Figyelt kérdés
Szabadon, amit gondoltok.
És légyszi légyszi ne azért pontozzatok le valakit mert nem értetek vele egyet, hanem csak akkor ha nagyon nagy hülyeséget írt.
2022. febr. 17. 09:24
11/15 anonim válasza:
Szerintem gáz "istent játszani" úgy, hogy alig tudunk valamit a természetről
12/15 anonim válasza:
Amióta a Paradisumbul kiűzettünk istent játszunk, hiszen nem meztelenül járunk, ahogy teremttettünk, nem nyersen esszük meg a húst, mert Prométeusz ellomta a tüzet, és nem is azoknak az állatoknak a husát esszük, amiket azisten megteremtett vala. Én pl. orvosként minden nap istent játszom, mert nem hagyom, hogy a betegeim belehaljanak a betegségükbe. Mégse mondják rám, hogy istent játszom, csak akkor, ha valakit leveszek a lélegeztetőgépről, mert nincs tovább. Na akkor egyből azt mondják az előző válaszolóhoz hasonló jámbor lelkek. Most éppen a genetika még nem túl öreg tudomány ahhoz, hogy a sok balgát foglalkoztassa, hátha istenre kéne hagyni, jaj, jajj, sose lehet aztat tudni?
13/15 anonim válasza:
GMO állat szerencsére még nincs, ne is legyen. A növényekkel ki vagyok békülve, habár még sosem volt szerencsém hozzá. EU-ban sajnos nem van tiltva.
15/15 sadam87 válasza:
"GMO állat szerencsére még nincs, ne is legyen."
Ennek azért majd nézz egy kicsit utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!