Megtudjuk állítani a klímaváltozást?
És a párizsi klímaegyezmény elég lessz erre?
Én szerintem már Félig meddig ha nemis teljesen ugyan Ezt már nemlehet megállítani ti hogy látjátok?
Hangzatos szavakat mondani és cselekedni, az nagyon két eltérő dolog. És itt a cselekvés nem néhány ember elhatározásán múlik, hanem százmilliók belátáson alapuló együttműködésén. És ki fogja meggyőzni, sőt, megtanítani őket? Továbbá a cápákat, akiknek semmi se drága, és mindenkit megvesznek - vagy lelőnek.
Nem mondom, hogy semmi se történik. De túl lassú ahhoz, hogy érzékelhető legyen. És az még csak nem is számít, én érzékelem-e, a természet bizonyosan nem. És ezt érzékelteti is az emberrel.
14-es nem az a lenyeg hanem az hogy aki valtoztatni akar az mar tett azert hogy jobb legyen.
Ha en icipici okologiai labnyomot hagyok magam utan akkor utanam tehetik ezt kis emberek de capak is. Linkeltem ket videot roluk kene peldat venni kis dolgokkal ha valtoztatni akarsz ha nem akkor felesleges ez a mellebeszeles a hangzatos nagy szavakrol.A lanynak van egy ket mondata amivel nem ertettem egyet de jo az amit csinal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!