Szélsőséges: nagyon jó és nagyon rossz dolgok is történtek.
Semmi extra: teljesen átlagos, hétköznapi év volt.
Borzalmas! Legjobb lett volna átugrani!
Egyéb (leírom)
93 szavazat
1/9 anonim válasza:
Meg vagyok ijedve, milyen gyorsan elment. Elbasztam megint egy évet, nem érzem hogy haladtam volna valahova is.
2021. dec. 24. 23:29
2/9 anonim válasza:
Elment a kutyikám és a nagypapám.
Szerettem őket.
2021. dec. 25. 00:58
3/9 anonim válasza:
Első vagyok, viszont van egy pozitív, egy újabb év hogy nem voltam beteg. Februárban volt egy enyhe náthám pár napig de ennyi, semmi komolyabb már 2 éve. Előtte évente többször mindig összeszedtem valami szart.
2021. dec. 25. 01:01
4/9 anonim válasza:
Év elején elhunyt Siklósi Örs, az ő halála egy kicsit padlóra küldött engem is, mert nagyon szerettem a zenéjét, és inspiráló személyiségnek tartottam.
De ettől eltekintve az évem nagy része egész komfortosan telt. Szerettem a munkámat és szerettem bejárni dolgozni, azon kívül pedig a szociális életem is eléggé pezsgett. Megjártam néhány klassz koncertet, megismertem új embereket, és átéltem egy csomó szuper élményt, eseményt a barátokkal.
Szeptemberben viszont érkezett egy nagy törés a munkám részéről, ami eléggé megtörte az addigi idillt: főnökváltás történt, és az új főnök irányítása alatt feleannyira se érzem magam olyan jól, mint eddig. Ez pedig hónapról-hónapra egyre jobban kiütközik, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy a jövő év egy részét az álláskeresés fogja a részemről kitölteni.
2021. dec. 25. 02:14
5/9 anonim válasza:
Borzalmas, életem eddigi legsz*rabb éve, még 2020-nál is rosszabb.
Nagyon gyorsan elment, nem is nagyon csináltam semmit. Nem éreztem magam valami jól a bőrömben, mentális betegség alakult ki nálam, pszichológushoz kezdtem járni.
2021. dec. 25. 08:36
6/9 anonim válasza:
Számomra nem volt annyira jó. Állóvíz, várakozás, sikertelenség. Nem csináltam szinte semmit az évben. Két munkahelyet is megjártam és mind a kettővel befürödtem. Azóta nem találok munkát, viszont egyetemre szeretnék menni :) Nagyon sok tervem nem jött össze, illetve bizonyos területeken még hiányzik a jó irányú változás is. Hiszem, hogy a következő év jobb lesz :D
2021. dec. 25. 09:49
7/9 anonim válasza:
Hál'isten nekem is nagyon gyorsan elment. Idén éltem meg először igazán mély érzelmi állapotot, én is pszichológushoz kezdtem járni a nyáron. Szakítás, gyerekkori traumák feldolgozása, 3 munkahelyet jártam meg... Semmit sem tanultam, nem fejlesztettem magam egyáltalán, csak sírtam, szomorkodtam és próbáltam túlélni a napokat. Viszont év végén sikerült elnyernem egy nagyon jó állást, ez nagyon sok erőt adott, hogy ilyen rossz lelki állapotban megcsináltam. Év végére mentálisan és érzelmileg is kezdem összeszedni magam, és az új pozi miatt az új évet van miért várni.
2021. dec. 27. 01:18
8/9 anonim válasza:
Nekem is borzalmas, meghalt apam, meghalt a szerelmem, lelkileg teljes k.o.
2022. jan. 17. 17:09
9/9 anonim válasza:
2020 egy kivételesen jó év volt számomra, életem egyik legjobb, legemlékezetesebb éve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!