Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Milyen magyarázatai lehetnek...

Milyen magyarázatai lehetnek annak, hogy a csapvizet nagyon hamar kipisilem, míg egyes ásványvizek nem?

Figyelt kérdés
Nem velem van a gond, mert ha rendes vizet fogyasztok, akkor nem pisilem ki ugyanolyan hamar, mint a csapvizet.

2022. jan. 6. 04:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Különböznek a két vízben az oldott ásványok pl a csapvíz lehet klóros is, de a sók, nyomelemek összetétele, aránya biztosan eltérő.
2022. jan. 6. 08:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nálatok magas a csapvíz nátrium tartalma. Bár ez ritka, inkább alacsony szokott lenni, legalábbis az átlag ásványvizekhez képest.
2022. jan. 6. 09:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam pl. a tea megy át nagyon gyorsan, és mástól is hallottam ezt. Csapvízzel készül, de jóval gyorsabban átfolyik rajtam, mint a csapvíz.
2022. jan. 6. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:

3-as!

Az meg a tealevéltől függ.

🙂

2022. jan. 6. 21:33
 5/5 zzs01 válasza:
0%
Mert a csapvíz tele van női nemi hormonokkal hagyd abba a csapvíz ivást mert nőiesedni fogsz (melleid lesznek)
2022. jan. 12. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!