Hogyan tapasztalhatják sokan, hogy az oltott (akár 3-szor oltott) ismerőseiket viseli meg jobban a COVID?
Egyrészt matematikailag érdekel a dolog. Elő tud fordulni, hogy sokan kerülnek ebbe a szórásba?
Másrészt biológiailag mi lehet az oka a jelenségnek? Mármint, hogy sokakat 3 oltás után is megvisel a korona?
"az antibiotikum az a vírusnak olyan, mint a ráolvasás"
Annak igen, csak a vírus mellé beütő bakteriális fertőzéseket kivédi, ezért szokták adni.
"Első alkalom során két napig lázam volt. Utána a második alkalommal már semmi bajom nem volt"
Első fertőzés oltásként működött a másodikra.
De kérdéses, meddig marad meg a védettség, ezért mondják, hogy a fertőzés után minimum 1 hónappal nem árt azért oltatni is.
És mi a helyzet a testmozgással?
Mert én miután tesiztem a suliban utána mire hazaértem már gyenge voltam. (Ez volt a második covidom, egy hónaoon belül)
"Annak igen, csak a vírus mellé beütő bakteriális fertőzéseket kivédi, ezért szokták adni."
Ezt meg mindenki tudja, de azon a kijelentésen nem segít, hogy a vírusfertőzésből antibiotikummal hozták vissza.
Ezt írta:
"a második alkalommal már semmi bajom nem volt, csak elszállt a hangom amit antibiotikummal visszahoztunk"
Te tudod, hogy a covid vagy amiatti baktériumos gyulladás volt a torokbaja?
Én spec nem. Úgyhogy továbbra sem érzem jogosnak a kritikát.
PCR teszt eredménye szerint pozitív voltam.
Mikor kijöttem a korházból gyorstesztet csináltak, akkor pedig negatív lettem.
Gégegyulladás, hangszálgyulladás és felsőléguti fertőzés volt a diagnózis a hangom megszűnésére.
"egy alig 1%-nyi halálozású betegség miatt"
Megnézném, felülnél-e a repülőre, amiből minden századik leesik.
"nemcsak a biztonságosságát, hanem hatékonyágát sem vizsgálták megfelelően"
Ezt milyen szakképesítésed alapján állítod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!