Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Wikipédián miért beszél magas...

Wikipédián miért beszél magas lóról sok moderátor/járőr?

Figyelt kérdés
Kijavítottam valamit, majd visszavonták a szerkesztésemet. Aztán újra kijavítottam (ekkor már odaírtam a szerkesztési összefoglalóba az indokot), és megint visszavonták. Az indoklásból kiderült, hogy a járőr nem is konyít a témához.
2021. nov. 24. 15:15
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Mi lenne, ha jobban szemügyre vennéd a cikket, és nem egyetlen célod a nekem való ellentmondás lenne?

A Pesti hordalékkúp-síkság ez:

[link]

A Pesti síkság meg kb. ez:

[link]

Ezek nem egymást kizáró elnevezések, hanem különböző területek elnevezései különböző tudományágak által. És még csak az se zavar, ahogy Texaner elnevezte, hanem ahogy tette. Szét van az egész barmolva per pillanat. Olyan városok vannak megemlítve a hordalékkúpsíkság részeként, amik nem is részei annak. A "Határai" fejezetcím alatt lévő szövegből egyetlen mondat szól a határairól és még egy jól látható üres sor is bekerült.

2021. nov. 24. 17:16
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok, aki a linket kérte. Ránézésre neked van igazad, a kápó a 251->241 métert is visszállította, ami védhetetlen.

Kellemesen csalódtam amúgy, hogy mennyire banális a cikk. Valami konteós/türkmagyar gyökérségre számítottam, nem vakondtúrások tájegységbesorolási drámájára. Jó hogy van akit ez is érdekel, ezt őszintén mondom

2021. nov. 24. 21:19
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Na, tök jó, ezek szerint két dologról van szó, és nem ugyanannak az egységnek az eltérő neveiről. Többször meg kellett néznem a két térképet, hogy ezt felfogjam. Tévedhetett is ám az a valaki, aki visszaállította. Lehet, hogy akkor neked kellene nekik elmagyaráznod, s nem fordítva. Ilyen is előfordulhat. Írj ennek a Texa.. nak, hogy szerinted hogy van, szerintem meg lehet győzni, ha neked van igazad.
2021. nov. 24. 22:23
 24/38 A kérdező kommentje:
Ezen rég túl vagyok. Megírtam a szerkesztői lapján és meggyőztem. Ennek hatására lett ilyen a cikk.
2021. nov. 24. 22:39
 25/38 anonim ***** válasza:
51%
Hat irj neki ismet, ravilagitva a meg mindig fennallo problemara.
2021. nov. 24. 22:53
 26/38 A kérdező kommentje:
A "még mindig fennálló probléma" az, hogy a Wikipédiát a hataloméhségének a kiélésére használja, és nem képes elfogadni hogy valaki valamit jobban tud nála. Ezt nem tudom úgy megfogalmazni a vitalapján, hogy abból ne legyen botrány.
2021. nov. 24. 23:59
 27/38 anonim ***** válasza:
51%

De meg tudod, csak no offense.

Leírod neki hogy mi a két kifejezés által takart fogalom, mi a különbség köztük, és javaslatot teszel a jelenlegi szócikk kiigazítására valamint az új szócikk létrehozására is. Természetesen mindet megfelelő forrásokkal alátámasztva, hogy tudja, honnan származnak az információk.

2021. nov. 25. 00:37
 28/38 A kérdező kommentje:

Látom neked még mindig nem világos, hogy az illető pontosan tudja mit takar a két fogalom, és ennek ellenére barmolta szét a cikket.

2021. nov. 25. 00:39
 29/38 anonim ***** válasza:
0%

Ez konteó csak.

Ha mégis így gondolod, jelentsd eggyel feljebbinek, aki majd utánanéz a dolgoknak.

2021. nov. 25. 00:43
 30/38 anonim ***** válasza:
48%
De egyébként a #27-ben írtak így is állnak, mert így teljesen egyértelműen lesz mivel takaróznod, ha kivizsgálásra kerülne a sor. Te tényleg mindent megtettél, mindent emagyaráztál, leírtálo, nyoma van a vitalapon. A te házad tája biztosan tiszta marad.
2021. nov. 25. 00:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!