Wikipédián miért beszél magas lóról sok moderátor/járőr?
Ez mi szerinted, ha nem külön szócikk?
De ugyanúgy mutathatnám ezt is:
Egy magasságadat megváltoztatására az a járőr reakciója, hogy "nincs ilyen kistáj"
Kaptatok végre elég linket, hogy ne hőbörgésnek nevezzétek a kérdésemet?
Itt hiába hisztizel, drága. Vannak ott földrajzosok, velük juss dűlőre. Hatalmas nyelvtani és egyéb vitákat is szoktak tartani, ez része a dolognak.
---
Úgy értettem, hogy nem érdemes-e írni egy szócikket a Pesti-síkságról, meg külön a Pesti-hordalékkúpsíkságról?
Kérj segítséget a Wikin, vannak ott, akik szívesen elmagyarázzák neked. Érdemes beletanulni, mert tök jó buli. Csak el kell fogadni a szabályaikat. Nincs olyan sok! Jó szerkesztést! Én örülnék, ha sikerülne a te munkáddal is gazdagodni!
"Kérj segítséget a Wikin, vannak ott, akik szívesen elmagyarázzák neked."
Ők el tudják magyarázni, hogy az Erdő-hegy nem 241 méter, mert a Duna-menti síkság nem kistáj? Az nagy bravúr lenne.
Akkor jól ráb.szott, mert a szerkesztéseknek csak egy kis részét csináltam azon az IP címen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!