Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Wikipédián miért beszél magas...

Wikipédián miért beszél magas lóról sok moderátor/járőr?

Figyelt kérdés
Kijavítottam valamit, majd visszavonták a szerkesztésemet. Aztán újra kijavítottam (ekkor már odaírtam a szerkesztési összefoglalóba az indokot), és megint visszavonták. Az indoklásból kiderült, hogy a járőr nem is konyít a témához.
2021. nov. 24. 15:15
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
78%
De magának a szócikknek a vitalapján hatékonyabb lenne ezt megvitatnod! :-)
2021. nov. 24. 16:11
 12/38 anonim ***** válasza:
70%
ott is van egy közösség, mint itt :-)
2021. nov. 24. 16:11
 13/38 A kérdező kommentje:

Ez mi szerinted, ha nem külön szócikk?

2021. nov. 24. 16:15
 14/38 A kérdező kommentje:

De ugyanúgy mutathatnám ezt is:

[link]

Egy magasságadat megváltoztatására az a járőr reakciója, hogy "nincs ilyen kistáj"

Kaptatok végre elég linket, hogy ne hőbörgésnek nevezzétek a kérdésemet?

2021. nov. 24. 16:31
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Itt hiába hisztizel, drága. Vannak ott földrajzosok, velük juss dűlőre. Hatalmas nyelvtani és egyéb vitákat is szoktak tartani, ez része a dolognak.

---

Úgy értettem, hogy nem érdemes-e írni egy szócikket a Pesti-síkságról, meg külön a Pesti-hordalékkúpsíkságról?

2021. nov. 24. 16:45
 16/38 anonim ***** válasza:
0%
Most te komolyan GYK-n vársz értelmes választ? Szerintem ez a négy és fél pipás válaszoló csak azért kérte a linket, hogy alaposan kutakodhasson a te összes korábbi szerkesztésedben.
2021. nov. 24. 16:45
 17/38 anonim ***** válasza:
64%

Kérj segítséget a Wikin, vannak ott, akik szívesen elmagyarázzák neked. Érdemes beletanulni, mert tök jó buli. Csak el kell fogadni a szabályaikat. Nincs olyan sok! Jó szerkesztést! Én örülnék, ha sikerülne a te munkáddal is gazdagodni!

[link]

2021. nov. 24. 16:51
 18/38 A kérdező kommentje:

"Kérj segítséget a Wikin, vannak ott, akik szívesen elmagyarázzák neked."

Ők el tudják magyarázni, hogy az Erdő-hegy nem 241 méter, mert a Duna-menti síkság nem kistáj? Az nagy bravúr lenne.

2021. nov. 24. 16:52
 19/38 A kérdező kommentje:

Akkor jól ráb.szott, mert a szerkesztéseknek csak egy kis részét csináltam azon az IP címen.

2021. nov. 24. 16:53
 20/38 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Úgy látom, hogy Texaner beadott egy forrást, hogy mi alapján nevezte át a cikket (gondolom akkor keresett rá ő is hogy mi a hivatalos). Ha szerinted igazad van, akkor forrás mellékelésével nyugodtan változtasd meg.
2021. nov. 24. 16:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!