Szeretnék tanácsot kérni, van e valami "irodalom" könyv valami, amiből megtanulhatnék egyszerűbb áramköri rajzokat értelmezni?
Hát ha eddig nem jutott eszedbe, hogy begépeld a keresőbe, hogy pl: elektronikai alapismeretek, akkor nehéz bármit javasolni.... de mondjuk itt egy találat : [link] hátha ezzel el tudsz indulni.
Az alkatrészek működését mindenképp meg kell tanulnod, (ez iskolában több éves tananyag).
(Ugye egyelőre nem hálózatról szeretnél ilyet működtetni)
Nem, mivel ezek gyerekszobákba kerülnek, és én asztalos vagyok, 2db AA elem fölé nem megyek.
Egyébként eszembe jutott, le is töltöttem egy rakat könyvet a témában, de gondoltam hátha van valami amit kimondottan ajánlanátok... elvégre ma már van millió applikáció, könyv, gyerekjáték, gyerekkönyv amik interaktívan tanítanak akár ilyen témában is, és mivel nekem csak az alapok kellenek egy illetve két ledes villogó szintjéig, gondoltam hátha kapok valami nagyon kezdőknek való tippet, leírást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!