Más is úgy gondolja, hogy sokkal többen élték volna túl a titanic katasztrófáját, ha több lett volna a mentőcsónak?
Lol, a Titanic fából... :D
Amúgy az ominózus idézet így szól:
- But this ship can't sink!
- She is made of iron, sir. I assure you, she can.
(Tehát vasat mondanak a filmben is, nem fát.)
Igen ez egyértelmű, meg az is, hogy a hajón lévő csónakokat alig töltötték meg emberekkel. Szinte üresen mentek el. Ami szomorú a történetben még, hogy voltak emberek, akik a csónakokba nem szívesen szálltak be, ha nem csupa első osztályon utazókkal voltak együtt.
"Titanic fából, hogyne, jóhogynem gumicsónak volt igazából, mi?"
Az ilyenek mint te, mégis minek írnak bármit is, ha nem a kérdéshez teszel hozzá? Nyílván aki a fából készült írta, ő is tud egy s mást, és csak félre írta. Valószinübbnek látom, hogy többet tud a Titanic katasztrófáról mint te, aki csak azért ír egy kérdéshez bármit is, hogy bele kössön a másikba!
Ki lehet javítani a másikat, csak a stílus nem mindegy!
Utolsó: Elég furcsa hogy az az elírási hibát az a válaszoló háromszor is elkövette és még is mit vársz, hogy javítsa ki, ha nem így? Mert hát azért elég egyértelműen lehetett látni és hallani, hogy vasból van, nem fából.
Amúgy igen, több mentő csónakkal valamivel több ember élte volna túl és ha egyesekbe többek szálltak volna be. Am, meg hogy ha az építéskor nem öntöttek volna annyi salakanyagot a szegekre, ami ennyi mennyiségben le gyengíti a szegeket, egyáltalán el se süllyedt volna. A filmet én is szeretem.
""A filmben is benne van, valamelyik tervező mondja ütközés után, hogy fából készült tehát elsüllyedhet"
Mi van?
Mit nem értesz ezen? Hogy fogalmazzam meg, hogy megértsd? A filmben van 1 olyan jelenet, hogy nem akarják elhinni, hogy tényleg süllyedés van, erre mondja a hajó tervezője, hogy el süllyedhet mivel fából készült. Magyarán a fának nem akadály a jéghegy.
"
Mit okoskodtok és bántjátok azt, aki igazat mond? Honnan vetted ezt a hülyeséget, hogy fából? FÉMből. Nem FÁból. Fémet mondanak. Fából a középkor óta nem nagyon építünk hajót.
Nem tudom, hogy vagytok vele, én ezen nem sok fát látok.
http://www.youtube.com/watch?v=PXy9_OLofZo
Ez meggyőzi a a kétkedőket, hogy nem fából van?
Első válasza:
"Igen, de nem volt a hajón annyi csónak, hogy katasztrófa esetén mindenkinek jusson hely. Mivel azt mondták elsüllyeszthetetlen, ezért úgy gondolták a sok mentőcsónak csak foglalná a helyet a fedélzeten. Tehát ez is hiba volt, hogy azt hírdették nem lehet elsüllyeszteni. A filmben is benne van, valamelyik tervező mondja ütközés után, hogy FÁBÓL készült tehát elsüllyedhet..."
Rákérdezés:
""A filmben is benne van, valamelyik tervező mondja ütközés után, hogy fából készült tehát elsüllyedhet"
Mi van?"
Második válasz:
Mi van?
Mit nem értesz ezen? Hogy fogalmazzam meg, hogy megértsd? A filmben van 1 olyan jelenet, hogy nem akarják elhinni, hogy tényleg süllyedés van, erre mondja a hajó tervezője, hogy el süllyedhet mivel FÁBÓL készült. Magyarán a FÁNAK nem akadály a jéghegy."
Ez három "fa" volt, legközelebb számolj utána.
Azt, hogy miért ömlött be a víz a hajóba azt ez előtti válasz előtti előtti válaszban már leírtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!