Tart már ott a tudomány, hogy át lehet programozni az embert távirányítású kiborggá?
"olyan frekvenciára hangolja az emberi szervezetet, amilyet a torony sugároz?"
Azt tudod, hogy ennek semmiféle tudományos alapja sincs?
EZOTÉRIA kategória!
"Valamiért azt érzem a zsigereimből, hogy összefüggés van a teljes digitális lefedettség, a tömeges oltások, a Great Reset, a totális kontroll között."
Ezt hívják paranoiának, ami jó alap a konteókhoz.
:)
Lehet, hogy úgy érzed, csak nincs alapja.
Te bizonyítsd, hogy van, az "érzéseden" kívül.
Nem én állítom, hogy van valami a háttérben.
Abból biztosan lehet tudni, hogy sokkal több van a háttérben, mint amit az orrunkra kötnek, hogy kényszerítik az oltást.
Már létezik testbe befecskendezhető nanochip. Szerintem meg lehet oldani, hogy a nanochip adóvevőként szolgáljon, azaz fogja a toronyból sugárzott rezgéseket és átadja azokat a gazdatestének...
Ha ez sikerült az irányítóinknak, akkor a hatalmukba kerítettek minket, átvették az irányítást az egész lényünk felett. Sugározhatnak belénk egyre alacsonyabb rezgésszinteket annak érdekében, végleg elszakítsanak önMAGunktól, a Tudatunktól.
"Abból biztosan lehet tudni, hogy sokkal több van a háttérben, mint amit az orrunkra kötnek, hogy kényszerítik az oltást."
A biztonsági öv meg kötelező. Nagyongyanúúúúús!
Azért forszírozzák az oltást, hogy ne halj bele a vírusba, értem?
És ha valaki ezt magától nem képes felfogni, akkor noszogatni kell.
Úgy legalább a vacillálók közül többen fognak oltani. A totál konteósok így se, úgy se.
"Már létezik testbe befecskendezhető nanochip."
Egy.
Nagy.
Lóf...t.
A legkisebb ma létező RFID képes chip a hajszál átmérőjének 2-3-szorosa.
És az sem tud mást, mint ami a bankkártyádban van, külső jelre azonosító adatot elküldeni és kész.
Egy ekkora chip nem fér át a vakcinás tűn és vérbe juttatva csaknem azonnal életveszélyes embóliát okozna.
És MINEK tennék?
Hajadba szórják és észre sem veszed.
Ruhádba rakják és sosem bukik le.
Ezer módon lehetne rád tenni.
Csak minek?
Ilyen szinten már a telóddal mindenhol be vagy azonosítva.
És a chip csak az érzékelő közvetlen közelében, pár centiről működik, a telód meg kilométerekre a tornyoktól méterre megmondja, hol vagy.
Marhaság. Megoldhatatlan és ÉRTELMETLEN is.
"Sugározhatnak belénk egyre alacsonyabb rezgésszinteket annak érdekében, végleg elszakítsanak önMAGunktól, a Tudatunktól."
Köszönjük. Meghallgattuk, megértettük, kiröhögtük magunkat, kérlek folytasd az ezóban.
Köszi :) akkor tovább megyek.
Azért éppen 'koronavírus világjárvány' lett ennek az akciónak a neve szerintem, mert az a végcélja, hogy elvágja az életenergia áramlását a koronacsakrán keresztül.
Amúgy elég pofátlanság, hogy kérdésnek álcázva szórod itt a paranoiás kényszerképzetedet. Úgy csinálsz, mintha feltennél egy érdeklődő kérdést és most a végén meg leírod, hogy ez neked nem kérdés, te ebben HISZEL.
A GYK tudomány rovat nem prófétáskodásra van.
26.Vagyok.Hozzáakartam tenni még annyit,hogy perceken belül jönni fog a "wadmalac" nevű felhasználó és ki fog röhögni,de nem írtam oda.Hát tessék,itt van.
"Azért forszírozzák az oltást, hogy ne halj bele a vírusba, értem?"
Engedtessék meg,hogy én ezt ne higgyem el. Hirtelen nagyon meg akarnak védeni,eddig le se szartak.
"A legkisebb ma létező RFID képes chip a hajszál átmérőjének 2-3-szorosa."
Tedd hozzá,hogy a te tudomásod szerint.Ugyanis ha kifejlesztenek valamit ami ennél kisebb, nyilván nem fognak téged azon nyomban telefonon tájékoztatni csak azért,hogy tudjál róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!