Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ki milyen végzettséggel...

Ki milyen végzettséggel látogatja ezt a témakört?

Figyelt kérdés

Én elsőéves állatorvos hallgató vagyok, korábban diákként látogattam ezt a kategóriát. Érdekelne, hogy az itt kérdezők/válaszolók milyen végzettséggel ír ebbe a kategóriába.

Ha nem a végzettségedhez hanem az érdeklődésedhez köthető a "tudásod" akkor azt is oszd meg a válaszodban.

Én biosz-kémia-paleontológia érdeklődéssel rendelkezem, így általában ezekre a kérdésekre szoktam válaszolni, érdekel még a csillagászat is, de azt csak olvasni szoktam.

2021. ápr. 25. 11:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok: Én általános 8.-ban kezdtem el fórumozni, akkor és a gimi alatt is még sok kémia-biosz kérdés volt, amire örömest válaszolgattam vagy éppen tettem fel. Az elmúlt 3-4 évben viszont már csak ritkán nézem meg ezt a topikot, mert már semmi olyat nem kérdeznek, amihez értenék. Pedig nem mondanám, hogy azóta a fogorvosin a tudásom kisebb lett ezen a téren, de valahogy már nincsen semmi olyan kérdés vagy a diákok érdeklődése maradt alul... Sokszor látom, hogy tudomány rovatba áltudományos marhaságokat kérdeznek és gyakran 50-60 válasz érkezik azokra, miközben az értelems kérdésekre semmi.
2021. ápr. 25. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!