Ki milyen végzettséggel látogatja ezt a témakört?
Én elsőéves állatorvos hallgató vagyok, korábban diákként látogattam ezt a kategóriát. Érdekelne, hogy az itt kérdezők/válaszolók milyen végzettséggel ír ebbe a kategóriába.
Ha nem a végzettségedhez hanem az érdeklődésedhez köthető a "tudásod" akkor azt is oszd meg a válaszodban.
Én biosz-kémia-paleontológia érdeklődéssel rendelkezem, így általában ezekre a kérdésekre szoktam válaszolni, érdekel még a csillagászat is, de azt csak olvasni szoktam.
Kihagytál egy fontos alternatívát a szavazásnál: egyetemet végeztem, a tudományhoz köthető szakon, de nem (abban) a szakmámban dolgozom.
Szerintem kellően sokan ezt jelölnék meg - ha lenne ilyen.
Főiskolát végeztem, gépész szakon és tanítottam a BME Gépgyártás technológia tanszéken néhány évet, de egyébként történész szerettem volna lenni, az a hobby-m, a passzióm. Tanultam is egy darabig, csak apámnak volt egy kis műhelye és ragaszkodott a műszaki végzettséghez, két szakmát is letetetett velem, esztergályost és maróst, nagyrészt mindent tőle tanultam ezekben a szakmákban, az elméleteket is és megszervezte a vizsgáimat állami intézményekben.
Aztán tanultam és tanítottam sok mindent, programozást, CNC technológiát, voltam üzemvezető, esztergályos, köszörűs, vállalkozó, gitártanár, de már nyugdíjas vagyok.
Néha készítek grafikákat, programokat, de egyre kevésbé vagyok agilis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!