Vannak olyanok, akik cáfolják az energiamegmaradás törvényét?
"Az hogy van-e egyáltalán ember, aki tanítja az meg egy másik kérdés..."
Ez vicces, mert nekem olyan fizika tanáraim voltak, akik csak hébe-hóba magyaráztak, legtöbbször nem is fizikáról beszéltünk órán. Mióta kijártam az iskolát, és magamtól kezdtem olvasgatni, sokkal jobban megszerettem ezt a tárgyat. Olyan dolgokról olvastam, amiket ha elmondtak volna lehet kevésbé lettem volna közömbös
@13:
Persze:
Ha ennél kicsit komolyabbra vágysz, akkor szólj :) De most hirtelen nem feltétlen van időm x tucat oldalas tanulmányokat átnézni, hogy releváns-e, arról is kellő mélységben szól-e, ami nekünk kell, szóval lehet, akkor kis türelmet kérnék.
Nem rövid, de érdemes elolvasni: [link]
(A szerző egyébként - hasonlóan Mojjo-hoz - szintén megemlíti a relativitáselméletet (s vele kapcsolatban a pszeudoenergiát).)
@17
:D
Egyébként - már csak a lehetőségek miatt is :) - itt egy csomó összegyűjtött írás a szerzőtől: [link]
(Lejjebb görgetve, még egyetemi jegyzetek is találhatóak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!