Covid19 oltás vagy a vénás drogok veszélyesebbek? Van értelme összehasonlítani?
Tökre beadatnám magamnak bármelyik vakcinát, de allergiás vagyok dolgokra pl. pollen vagy lendint szedek erre.
Regisztrálni nem merek, pedig nekem kéne mert kamionos vagyok és hamarosan megyek nemzetközibe , gondolom örülnének ha bemutatom, hogy én már védett vagyok. De ott van a kisördög, hogy mi van ha vesebeteg vagy esetleg szemproblémám vagy tudjam is én mi lesz a bajom.
Azért hasonlítanám össze droggal mert sok a drog fogyasztó és egyik sem lett egy szúrástól vesebeteg pl.
Annyjra parázok.. olyan jó lenne ha békén hagynák ezzel az embert, ma is 14 óra alatt 2 emberrel találkoztam és 3 méter távolság minimum megvolt.. plusz maszk anno meg csak 3 méter, legveszélyesebb amikor tankolok 2 méterre van a másik kúton a csóka, vagy a pénztár.. látod, magyarázkodok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!